'You're gonna love this game': Bratz commercial TikTok-trend uitgelegd

'You're gonna love this game': Bratz commercial TikTok-trend uitgelegd

Een oude Bratz commercial laat TikTokers denken dat het leven eigenlijk een videogame is.

Bratz-poppen waren populair tijdens de vroege jaren 2000. Het speelgoed vierde altijd de modetrends en popcultuur van die tijd, waardoor ze ultrahip waren. Het is geen wonder dat de poppen een comeback maken in de Y2K-revival van Gen Z. Nu een TikTok-trend ervoor zorgt dat mensen verwijzen naar een retro-reclame van Bratz om hun leven te vergelijken met videogames.

Reclame voor Bratz-app zorgt voor nieuwe TikTok-trend@ dollsandbarbies3

Luv DITNGAME !!!!! #bratz #jade

♬ Bratz App Commercial – Krystal Bailey

Je zult dol zijn op dit spel, de Bratz-pop Jade zei in de advertentie van @ dollsandbarbies3 . De commercial was om een ​​oude Bratz-app te promoten.

Bratz-poppen werden voor het eerst gelanceerd in 2001 met vier personages Yasmin, Cloe, Jade en Sasha. De poppen stonden bekend om hun volle lippen, grote amandelvormige ogen en trendy stijlen.

In de afgelopen jaren hebben jongeren, zoals YouTuber Steel de schijnwerpers heb gestart hun mode-aanwijzingen nemen van Bratz-poppen. Het lijkt erop dat Gen Z de trends uit het begin van de jaren 2000 heeft omarmd in alles, van mode tot muziek . De Bratz TikTok is zelfs voorbij 201.000 volgers.

waar staat cc voor?

Nieuwe Bratz TikTok-trend zorgt ervoor dat mensen hun werk als videogames behandelen

@toxichotsyndrome

jaaa

♬ Bratz App Commercial – Krystal Bailey

Ik ben net naar de universiteit verhuisd, nu mag ik de komende acht uur een binnenhuisarchitect-simulator spelen, @ toxichotsyndroom schreef in de ondertiteling .

Daarna pakte ze haar koffers uit en vestigde zich in haar nieuwe studentenhuis op Harvard.

h&m home beoordelingen
@ryanair

De drukte is echt oml #ryanair #grwm

♬ Bratz App Commercial – Krystal Bailey

Ik klok in om negen uur een TikTok-vliegtuig te spelen zodat mensen meer vluchten kopen, de luchtvaartmaatschappij @ Ryanair zei in de video ondertiteling .

@peepeepoopooemily

En dat is op depersonalisatie

♬ Bratz App Commercial – Krystal Bailey

Ik voltooi een normale taak en zit dan ineens in een 20-jarige meisjessimulator, 3D, virtual reality in first-person-view-modus, zei een andere gebruiker over haar ervaring met depersonalisatie, een psychologische toestand waarin je het gevoel hebt dat je een buitenlichamelijke ervaring hebt.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, lees dan over deze TikToker die zenuwachtig was door haar online winkelongeluk .