Je kunt snoozen als Audrey Hepburn in deze 'Breakfast at Tiffany's' slaapset

Je kunt snoozen als Audrey Hepburn in deze 'Breakfast at Tiffany's' slaapset

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Audrey Hepburns zwarte Givenchy-jurk, dikke parelhalsband en lange zwarte handschoenen in de openingsscène van Ontbijt bij Tiffany's is misschien wel een van de meest iconische mode-looks aller tijden. Maar het meest eigenzinnige kostuum van de film is Holly Golightly's slaapkleding , die een oogmasker en oordoppen met kwastjes bevat.

Als je wilt snoozen zoals Audrey, dan kan dat eigenlijk koop de set op Amazon - oordopjes en zo.Krediet: Getty

Vintage-geïnspireerde kledingwinkel Utopiat creëerde een perfecte replica van Audrey's nachtkleding van Ontbijt bij Tiffany's . De set bevat een wit smoking-achtig slaapshirt met zwarte knopen, het iconische Tiffany-blauwe slaapmasker en schattige lavendelkleurige oordoppen met kwastjes. De driedelige set wordt geleverd in een geschenkdoos voor $ 138,99, of wordt geleverd zonder een voor $ 117,99.

Winkel: Utopiat Slaapset Geïnspireerd door Ontbijt bij Tiffany's , $ 117,99 - $ 138,99

utopie

De prijs lijkt misschien hoog, maar dit zijn geen replica's van lage kwaliteit. Het slaapshirt is gemaakt van 100 procent katoen, terwijl het slaapmasker van 100 procent zijde is. Het masker bevat zelfs kleine juweeloogballen en gouden versiering zoals het origineel. De oordopjes zijn eigenlijk gemaakt van rubber van zwemmerkwaliteit, iets waarvan je waarschijnlijk niet wist dat het bestond.

Als je altijd hebt liefgehad Ontbijt bij Tiffany's en Hepburns pittige vertolking van Holly Golightly, hier is een manier om het iconische personage te kanaliseren. En je blokkeert het geluid en het zicht van Hepburn-haters met de replicaset - alsof iemand Audrey helemaal niet mag.

Meer te lezen:

Deze enkele roos gaat meer dan een jaar mee zonder water

Ik heb nooit meer van iets anders gehouden dan van de bloementapijten van Anthropologie

Deze service bezorgt gezonde snacks met korting aan je deur

Luister naar de nieuwste aflevering van onze popcultuurpodcast, We Should Talk: