Werken vanuit huis? Hier leest u hoe u uw installatie kunt upgraden

Werken vanuit huis? Hier leest u hoe u uw installatie kunt upgraden

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Als u lange uren in uw thuiskantoor zit, kan dit een tol van uw lichaam eisen.

Volgens Gezondheidslijn , brengt meer dan de helft van ons elke dag zes uur zittend door, en als we dit blijven doen, kan dit gevolgen hebben voor de gezondheid op de lange termijn, zoals verzwakte bilspieren, een slechte rug, strakke heupen, gewichtstoename en het risico op hart- en vaatziekten. Te lang zitten kan ook uw kansen op kanker en diabetes vergroten.Gelukkig kan de VariDesk Pro Plus uw zittende levensstijl omzetten in een productievere. De sta-bureauconverter heeft een ontwerp met twee niveaus: een bovendek voor uw computermonitor en een onderdek voor uw toetsenbord en muis. Met een veerondersteunde lift kunt u de VariDesk Pro Plus op 11 verschillende hoogte-instellingen instellen. Het beste gedeelte? Uw monitor en accessoires kunnen met u meebewegen.

Er is geen montage vereist, aangezien de VariDesk Pro Plus gebruiksklaar wordt geleverd zodra deze uit de doos wordt gehaald. Je hoeft hem alleen maar op een bestaand bureau te plaatsen, je monitor te plaatsen en aan de slag te gaan.

Winkel: VariDesk Pro Plus , $ 295,00

Krediet: Vari

Als je dit verhaal leuk vond, wil je misschien ook overwegen dit zit-sta bureau.