Vrouw wakkert discussie aan nadat ze ‘weigert’ haar vriend te vertellen hoeveel ze verdient: ‘Het draait allemaal om vertrouwen’

Vrouw wakkert discussie aan nadat ze ‘weigert’ haar vriend te vertellen hoeveel ze verdient: ‘Het draait allemaal om vertrouwen’

Een vrouw durft haar vriend (BF) niet te vertellen dat ze meer verdient dan hij.

hoe oud is addison zeldzaam

De vrouw plaatste haar dilemma op Reddit's Ben ik de A******? (AITA) forum. Ze is al eerder financieel misbruikt. Maar nadat ze bijna een jaar met haar vriend verkering heeft gehad, is ze terughoudend om hem te vertellen hoeveel geld hij verdient of wat ze zelfs voor de kost doet.

AITA voor het weigeren bekend te maken hoeveel ik aan mijn vriendje verdien? de Redditor vroeg . Mijn vriend en ik zijn al bijna een jaar aan het daten en hij weet niet hoeveel ik verdien. Ik ben in het verleden financieel misbruikt door BF's, dus ik houd wat ik maak en tekenen van rijkdom uit het zicht.Ik heb niet veel voor de hand liggende dure dingen, maar mijn tassen en kleding zijn dure nichemerken en ik heb veel speelgoed zoals een camper, een SPYDER-fiets en nog wat andere dingen. Hij heeft niet door dat ze van mij zijn, aangezien ik ze meestal bij mijn ouders achterlaat omdat ze de camper meer gebruiken.

Hij is niet rijk; hij heeft me verteld dat hij ongeveer $ 60.000 verdient, en ik heb geen zin om hem te laten weten wat ik verdien, ze uitgelegd . Ik betaal meer voor onze dates, maar meestal deel ik het, en we gaan nooit ergens speciaal naartoe. Hij is geïrriteerd dat ik nooit met hem over geld zal praten of echt wat ik voor werk doe.

Ik vertel hem dat ik in de techniek werk, wat volgens hem niet genoeg informatie is. Ik probeer nog steeds te beslissen of ik hem meer details moet vertrouwen over wat ik verdien, aangezien geld onmiddellijk het gedrag van veel mensen verandert. Hij is hier boos over geworden omdat hij me probeert te vertellen wat ik maak en wat ik precies doe.

Redditors hebben hun mening gewogen.

Hij kan twee kanten op, ofwel een goudzoeker zijn of het kan hem niets schelen, maar het draait allemaal om vertrouwen, een gebruiker commentaar gegeven .

Ik denk dat een jaar in een relatie meer dan genoeg tijd is om te onthullen hoeveel je verdient, laat staan ​​wat je doet en voor welk bedrijf, nog een zei .

Als je hem niet genoeg vertrouwt om hem echt te vertellen wat je doet, dan vertrouw je hem niet genoeg om een ​​relatie te hebben, iemand schreef .

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

hoe te zien wie je leuk vond op bumble

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze moeder die per ongeluk het exacte moment vastlegde dat haar huwelijk redde.