Vrouw deelt griezelige video van 'spookt' in de kelder van haar huis

Vrouw deelt griezelige video van 'spookt' in de kelder van haar huis

Een Canadese vrouw die beweert dat haar huis... behekst gedeeld a griezelige video op TikTok die ogenschijnlijk de rusteloze geesten in actie laat zien.

Kathy Gallinger , wie leeft met haar man Jamie en dochter Jayden in Quinte West, Ontario, filmde een vermeende paranormale ontmoeting terwijl ze alleen thuis was.

fles die klinkt als een appel

Oké, jongens, ik hoor geluiden in de kelder zoals de drums, zegt ze in de klem , die sindsdien meer dan 3 miljoen keer is bekeken. Ik probeer moedig te zijn, zoals iedereen zei, vanavond ben ik alleen thuis.Terwijl Gallinger bovenaan de trap staat die naar de voltooide kelder van het huis leidt, zijn de drums op de achtergrond te horen.

Dat heb je gehoord, toch? vraagt ​​ze aan de camera. Ik ga dapper zijn, ik ga naar beneden.

Hallo? roept ze terwijl ze door de kamer draait en merkt op dat de drumsticks op de een of andere manier op de grond belandden.

Plots valt een schilderij achter het fantoomdrumstel op de grond, botst tegen een van de cimbalen en Gallinger sprint terug de trap op.

Oh mijn god, oh mijn god, roept ze uit. Ik ga naar boven. O nee nee nee.

@kittyk38

DIT IS NET GEBEURT! #fyp #voor jou #foryopage #viraal #paranormaal #poltergiest #ghpst #spookhuis #haunting #realhainting #griezelig #eng #bang

♬ origineel geluid – kittyk38

Of er nu wel of geen geesten bij het maken van de video van Gallinger betrokken waren, het maakte TikTok-gebruikers zeker bang.

Terug naar boven??? Nee zus, schreef één gebruiker. Ik zou de autosleutels pakken en tot rust komen!

Ik zou daar niet blijven, ik zou de sleutels pakken en stuiteren! toegevoegd een ander.

rode lippenstift voor een donkere huid

Ik sprong op toen de foto van de muur kwam, schreef een derde. Het lijkt een beetje te escaleren.

Waarom keek ik dit voor het slapengaan, ondervraagd een ander.

Gallinger documenteert al maanden de vermeende klopgeest van haar ouderlijk huis op sociale media.

In een andere verontrustende clip gepost op 3 juli, waagt haar familie zich in de kelder nadat ze het drumstel vanzelf horen spelen. Nadat echtgenoot Jamie naar beneden is gekomen, lijken twee flessen van een wijnrek te vliegen, waardoor hij weer omhoog vliegt.

@kittyk38

3 JULI 2020 #fyp #voor jou #voorjoupagina #4jij #viraal #paranormaal #kelder #spookhuis #holymoly #poltergeist #eng #enge dingen #haunting #behekst

65 inch smart tv walmart
♬ origineel geluid – kittyk38

Andere vermeende paranormale incidenten in huis zijn onder meer het verschijnen van zwevend lichtbollen , een knuffelbeer bewegen zonder aangeraakt te worden en een kast die gaat vanzelf open .

In een driedelige serie , Gallinger uitgelegd ze gelooft dat de vieringen mogelijk verband houden met een ellendige oudere voormalige buurman, wiens huis na zijn dood werd afgebroken.

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens naar deze vrouw die zag een enge figuur op de achtergrond van haar Snapchat .