Vrouw krijgt onheilspellende sms'jes van onbekend nummer: 'Ze weten waar ik woon

Vrouw krijgt onheilspellende sms'jes van onbekend nummer: 'Ze weten waar ik woon'

Een vrouw beweert dat zij en haar vriend (BF) intimiderende sms-berichten ontvangen van een anonieme persoon.

Ze ging op Reddit's Laten we elkaar niet ontmoeten forum om haar spookachtige ervaring te delen en noemde het, Ze weten waar ik woon . De bizarre situatie begon zich te ontvouwen toen een onbekend nummer haar sms'te om haar vriend te beschuldigen van ontrouw.

We wisselen een paar sms'jes uit en in feite beschuldigen ze mijn vriend van vals spelen tegen ons allebei, ze legde uit . Het was duidelijk dat ik geïrriteerd was, maar houd er rekening mee dat het juni 2020 was, midden in de coronacrisis in het VK. We hadden sinds maart elke dag samen doorgebracht, hij ontkende het allemaal en hield vol dat hij niet wist wie deze persoon was.hoe je een klauwmachine hackt en elke keer wint

Toen begon hetzelfde nummer haar vriend ook te sms'en. De berichten waren boos en beschuldigden hem ervan een leugenaar te zijn.

Maar hier wordt het raar, ze zei . Deze persoon geeft geen bijzonderheden, ze zullen me hun naam niet vertellen, wat mijn vriend heeft gedaan, alleen dat hij een leugenaar was en dat ik een idioot was omdat ik hem geloofde. Ik zou het vragen, maar ze zouden alleen vage boze teksten beantwoorden. Ze zijn grammatica en spelling was goed, maar ze gebruikten straattaal uit onze omgeving. We gingen ervan uit dat het misschien een paar kinderen waren die onze nummers van Facebook hadden gevonden en aan het lachen waren, dus probeerden we het te negeren.

De berichten stopten een tijdje, maar toen kreeg haar vriend er een met het verzoek om af te spreken in een club. Zij en een vriend gingen, maar de club was gesloten en er was niemand. Ze hadden echter het gevoel dat ze in de gaten werden gehouden. Het nummer begon een paar dagen later te sms'en, behalve met meer grammaticale problemen en gemene opmerkingen. Toen onthulde de persoon dat ze wisten waar het paar woonde.

Ze antwoorden met mijn verdomde straatnaam, zij schreef . Ze wisten ook dingen over ons, zoals het feit dat hij in het leger zat (maar ik denk dat je dat kunt afleiden uit zijn foto's op sociale media). Ik belde ze heel veel, maar het ging gewoon twee keer over en werd afgebroken. Ik heb geprobeerd het nummer te doorzoeken op WhatsApp en op enkele sociale-mediasites, niets. Alleen op Instagram zou het nummer komen met een locatie van een filmmaatschappij in Raalte, Nederland. Als ik google op het nummer dat de provider Tismi is, heb ik er nog nooit van gehoord, maar het lijkt erop dat het gewoon een nepnummer is. Ze hebben ook nooit om geld of iets dergelijks gevraagd.

ik ben hier niet gekomen om vrienden te maken, ik ben hier gekomen om te winnen

De vrouw is er nog steeds niet achter en de sms'jes blijven maar komen.

Als je dit artikel leuk vond, bekijk dan de bizarre vete van deze vrouw met haar buurman laat haar zich afvragen of ze een eikel is.