Vrouw die overleden hond mist, wordt emotioneel als kerstcadeau 'begint te blaffen

Vrouw die overleden hond mist, wordt emotioneel als kerstcadeau 'begint te blaffen'

Een hond maakt net zo goed deel uit van een gezin als elk ander lid. Het is geen verrassing dat het verliezen van een huisdier net zo hartverscheurend kan zijn als het verliezen van een geliefde.

Afgelopen december, TikToker Andrew Michael deelde het verhaal van hoe zijn zus materiaal Michael kreeg haar tweede hond, Peaches. De situatie was bitterzoet, maar uiteindelijk kregen Maddi en Peaches hun happy end. De ontroerende video kreeg meer dan 1,7 miljoen views op TikTok.

@michael_andrelo

Iedereen ontmoet Peaches! @maddimichael12 #Kerstmis #nieuwepuppy #dontcry #MyHaul #BRIDGERTON♬Voor altijd – Luke Combs

De puppy van mijn zus is dit jaar op tragische wijze overleden, Andrew uitgelegd . Papa en mama zeiden dat ze pas in de lente een nieuwe kon krijgen. Tot eerste kerstdag en een doos begon te blaffen...

Op de beelden wist Maddi precies wat er in de doos zat, en voordat ze hem zelfs maar openmaakte, huilde ze al. Haar liefde voor zowel haar overleden hond als haar nieuwe hond was voelbaar toen ze de kleine puppy in tranen in haar armen wiegde.

Maddi vertelde op haar kanaal over het tragische verlies van haar vorige hond.

Ze had een nest van 11 puppy's voordat ze een jaar oud was, en het was erg zwaar voor haar lichaam en veroorzaakte leverfalen, zei ze in het commentaargedeelte van een video .

Geen woorden nodig, haar reactie zegt alles, een gebruiker commentaar gegeven .

Er zal geen gebrek zijn aan liefde voor die kleine puppy, nog een schreef .

De tranen zeiden alles, iemand toegevoegd .

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan dit artikel over deze koffiecreamer-hack die je ochtendroutine gaat redden.