Vrouw krijgt 'mama make-over' vecht tegen anesthesie om hilarisch Hobby Lobby-verhaal te vertellen: 'Ik ga niet slapen

Vrouw krijgt 'mama make-over' vecht tegen anesthesie om hilarisch Hobby Lobby-verhaal te vertellen: 'Ik ga niet slapen'

Een moeder hilarisch vocht door anesthesie vlak voor haar operatie, en miljoenen TikTokers zijn barsten bij de opnames.

TikToker Jen Hamilton ( @_jen_hamilton_ ) kreeg maar liefst 40 miljoen views en 34.000 reacties toen ze de video uploadde - en dat was nog maar deel één!

En terwijl TikTok de thuisbasis is van miljoenen zijsplitsende ouders — zoals deze moeder die gekrenkt was toen ze ontdekte dat haar string de hele dag aan de schoen van haar kind had geplakt — Jens pre-operatieve capriolen zouden wel eens de kroon kunnen zijn.@_jen_hamilton_

Spoiler alert: ik heb niet gewonnen. Binnenkort deel 2! Volg @ccoleymd mijn chirurg! En ja... ik heb het over jou @jo7771111 !!!

♬ origineel geluid – Jen Hamilton

In de eerste video kun je zien hoe Jen zich voorbereidt op haar mama-make-over - een procedure die omvat meestal: borstvergroting, buikwandcorrectie en liposuctie.

Gezien de grote operatie die ze moet ondergaan, zou je denken dat deze moeder zich een beetje nerveus zou voelen.

Maar integendeel, Jen lijkt zo cool als een komkommer - en besluit zelfs dat het de perfecte tijd is om een ​​grappig verhaal te vertellen over haar laatste avontuur aan Hobby Lobby!

knipper zoveel mogelijk in 7 seconden tiktok

De hilarische moeder begint duidelijk de effecten van het medicijn te voelen terwijl ze het personeel haar verhaal vertelt (blijkbaar was ze op zoek naar gigantische googly-ogen om strategisch op haar borst te plaatsen als een verrassing voor de chirurg).

Ik ga niet slapen, het gaat niet gebeuren, verzekert Jen de medische staf.

Oh, je gaat slapen, antwoordt een van de begeleiders.

@_jen_hamilton_ ♬ origineel geluid – Jen Hamilton

Jen worstelt om haar verhaal voort te zetten terwijl de medicatie steeds sterker wordt en haar dieper naar binnen trekt.

Maar ten slotte dient de anesthesist wat melk van geheugenverlies toe, zoals Jen het beschrijft, en de moeder spuugt vredig uit.

BRO WAT. Ik was binnen 2 seconden buiten, schrijft een TikToker, onder de indruk van Jens vermogen om zo lang wakker te blijven.

Ik hield het 3 seconden vol en werd toen wakker in een andere kamer en huilde, deelde een andere gebruiker.

Je hebt de hele weg tegen ze gevochten, merkte een andere gebruiker op, lachend huilende emoji's op sleeptouw.

Anesthesist zei: 'Oh, denk je dat je niet gaat slapen? BET,' lachte een gebruiker.

Ik vroeg me altijd af hoe ze weten dat iemand slaapt voordat ze beginnen. Dit was een leuk kijkje achter het gordijn! een andere gebruiker waargenomen.

Gelukkig verliep de procedure van Jen vlekkeloos en geniet ze van de resultaten van haar make-over.

Het laat alleen maar zien dat lachen misschien wel het beste medicijn is, maar geen partij is voor het slaapverwekkende medicijn van een goede anesthesist!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

stuur snoep naar een vriend

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze moeder die gekrenkt was toen ze zich realiseerde dat ze in de verkeerde auto zat, tekeer te gaan tegen een tienerjongen over tampons!