Vrouw ontdekt dat haar 'Tiffany'-verlovingsring $ 6 kostte

Vrouw ontdekt dat haar 'Tiffany'-verlovingsring $ 6 kostte

Het perfecte aanzoek van een vrouw ging snel bergafwaarts nadat een ontdekking over haar verlovingsring leidde tot een reeks leugens van haar verloofde.

Peter Thomas Roth ontrimpelt oog

Het voorstel, anoniem gedeeld op Reddit's AITA (Am I The A*****) forum , begon toen de vrouw, alleen geïdentificeerd door haar gebruikersnaam u/weggooien , verloofde zich op eerste kerstdag.

Haar ring, waar ze dolblij mee was, zat in een doos van Tiffany en Co., maar was net iets te groot, dus ging de vrouw hem verkleinen in een van de winkels van het merk.Ze nemen de ring en vragen me om de informatie van mijn verloofde om op te zoeken in hun systeem, lees haar Reddit-bericht. Ze kunnen hem niet vinden en [de medewerker] pakt de ring in de rug. De manager komt even later terug en zegt dat dit geen Tiffany and Co.-ring is en laat me zien dat er geen gravure in zit.

Het bleek dat de ring nep was, een besef waarvan de vrouw dacht dat het waarschijnlijk het gevolg was van het feit dat haar verloofde was opgelicht. Later hoorde ze dat er nog veel meer aan de hand was.

'Hij viel uit'

Toen de verloofde van de vrouw die dag thuiskwam, vroeg ze hem waar hij de ring had gekocht. Hij antwoordde dat hij het bij een specifieke Tiffany and Co.-locatie had gekocht, maar ze drong er bij hem op aan nadat ze haar probleem in de winkel had onthuld.

Hij draaide zich om en zei dat ik hem aan het controleren was en aan het rondneuzen was voor de prijs, enz., schreef ze. Ik was vastberaden en zei nee, ik wilde gewoon dat het formaat werd aangepast en ze vertelden me dat het niet van hun bedrijf was. Hij zei dat ze het bij het verkeerde eind hadden en hij kreeg het daar.

Hij vertelde me dat ik hem had moeten raadplegen en dat hij het voor mij op maat had laten maken en dat het voelt alsof ik achter zijn rug om ga, ging haar post verder.

De oorspronkelijke post eindigde daar, maar het was genoeg voor verschillende Reddit-gebruikers om de verloofde van de vrouw zwaar te bekritiseren en hem een ​​leugenaar te noemen die haar gaslicht om zijn sporen uit te wissen.

Dit is absoluut verschrikkelijk, je bent zeker [niet de a*****], merkte een gebruiker op. En ik zou je relatie serieus heroverwegen, enorme rode vlaggen, vooral zijn reactie.'

oogmake-up remover q tips

'Ik heb geen woorden meer'

Maar daar eindigde de saga niet. De vrouw werkte haar bericht een paar dagen later bij om te onthullen dat ze na het doorzoeken van de zoekgeschiedenis op de iPad van haar verloofde de daadwerkelijke ring had gevonden die hij had besteld - op Amazon voor ongeveer $ 6 .

Ik ben buiten woorden. Niet dat het geen Tiffany-ring is, maar dat hij me bespeelde met een ring van $ 6, schreef ze. Nadat hij op Black Friday een minibar en een OLED-tv voor zichzelf had gekocht. Ik kan niet geloven dat ik Tiffany's ben binnengegaan met een afzetterij van $ 5. Ik ben gekrenkt.

De Reddit-gebruiker schreef dat ze haar verloofde opnieuw confronteerde - dit keer via de telefoon - en zei dat ze niet om de prijs van de ring gaf, maar verwoest was door de leugens.

Hij begon te huilen en zei dat hij het gevoel had dat hij me het beste moest geven, maar dat hij het niet kon betalen, schreef de vrouw. Ik zei, maar je kunt de [3.000 dollar die je aan dingen voor jezelf hebt uitgegeven] wel betalen. Ik vertelde hem dat ik de Tiffany-ring niet eens nodig had. Dat hij een 0, 14k gouden band bij Macy's had kunnen kopen.

Haar verloofde bleef bekennen en onthulde dat hij de doos had geleend van zijn vriend, die een paar jaar eerder had voorgesteld met een Tiffany-ring.

Ik hing op, schreef de vrouw. Ik sms'te hem dat ik wat ruimte en tijd nodig had en ik ga naar een hotel om een ​​dag te relaxen.

Het bericht bood geen verdere conclusie, waardoor veel Reddit-gebruikers speculeren of het paar bij elkaar zal blijven of zou moeten blijven. De commentatoren waren echter overweldigend voorstander van de diepbedroefde vrouw en vertelden haar dat ze beter verdient.

[Door dit te doen] vertelt hij je dat hij een leugenaar en een bedrieger is die niet te vertrouwen is. Geloof hem. Als je met hem trouwt, wordt het erger, schreef een commentator, die beweerde een soortgelijk verraad te hebben meegemaakt. Wacht op je echte diamant en je echte liefde.

Meer te lezen:

Kylie Jenner zweert bij amandelolie en shoppers zijn dol op deze optie van $ 12

Deze vochtinbrengende crème is een favoriet van schoonheidsspecialisten - en het is 30 procent korting

hoe oude mascara nieuw leven in te blazen

Mensen zeggen dat deze moisturizer van $ 14 hun huid van de ene op de andere dag verandert

Luister naar de nieuwste aflevering van onze popcultuurpodcast, We Should Talk: