Vrouw vindt briefje in tafel die ze van Goodwill heeft gekocht

Vrouw vindt briefje in tafel die ze van Goodwill heeft gekocht

Een vrouw die een paar tweedehands nachtkastjes had gekocht, stond versteld toen ze een briefje aantrof dat geschreven was door haar jongere zus.

Spaarzame verhalen op TikTok kunnen echt laten zien hoe klein de wereld is. In februari ging een man viraal op het platform nadat hij TikTok van een vreemde had gevonden waarop de digitalisering van een tweedehands VHS-band te zien was. De twist? De band was van zijn familievakantie in 1989. In de commentaren legt hij uit dat de tape waarschijnlijk verloren is gegaan tijdens een verhuizing.

Mam was aan het verhuizen en een paar oude banden gingen verloren in het proces, schreef hij in een commentaar . Maar toch - bijna magisch - vonden ze hun weg terug naar ons.In een griezelig vergelijkbare situatie, TikTok-gebruiker @valencescalifornia , die via de app naar Valencia gaat, een clip geüpload praten over wat ze vond bij Goodwill omdat het toeval te onwerkelijk was om niet te delen.

geef masterclass cadeau
@valenciavibing

Het universum is gek #voor jou #fyp #zuinigheid #verhaal tijd #gek

♬ Esthetiek – Xilo

Het raarste is net gebeurd, en ik verzin dit niet, zei ze in de video. Het kan me letterlijk niet schelen hoeveel mensen reageren en zeggen: 'Oh mijn god, dit was in scène gezet.' Mijn hart trilt een beetje, dit is echt cool.

Valencia gaat verder met te zeggen dat ze de tafels bij Goodwill heeft gekocht, en toen ze de laden leegmaakte, vond ze een verfrommeld stuk papier met een paar namen en telefoonnummers - die ze meteen herkende.

Er staat legitiem: 'Carly's huisnummer en mama's mobiele nummer,' zei ze. Het heeft het mobiele nummer van mijn moeder en ons huistelefoonnummer van ongeveer 15 jaar geleden.

Haar jongste zus heet ook Carly.

Wat zijn de kansen daarop? zij vroeg.

zie je likes op tinder

Na verder onderzoek van de andere briefjes in de la, kwam Valencia tot de conclusie dat een jeugdvriend ook bij het schrijven van brieven betrokken was geweest.

De reacties konden het toeval niet geloven, en sommige kijkers deelden ook hun rare spaarverhalen.

Perfect voorbeeld van wat van jou is, zal altijd bij je terugkomen, een commentator Geplaatst .

Ik vond de handgemaakte poppenhuishaard van mijn moeder uit 1972 in een Goodwill, iemand schreef . Op de bodem stond haar naam en datum. Ze groeide op in New Jersey en we zijn in Arizona!

Ik kocht onbedoeld barkrukken van de bar die mijn familie [had] bezat, een andere zei . Ik denk dat we soms gewoon aangetrokken worden door dingen waarmee we al contact hebben gehad.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, lees dan meer over deze vrouw die viraal ging op TikTok voor het destigmatiseren van kunstgebitten.