Vrouw gealarmeerd door 'griezelig' kerstcadeau van vriend: 'Ik was in shock

Vrouw gealarmeerd door 'griezelig' kerstcadeau van vriend: 'Ik was in shock'

Een 22-jarige vrouw trekt massaal online reacties nadat ze haar geschokte reactie op een cadeau van haar vriend heeft gedeeld.

De vrouw, die haar ervaring gedeeld in Reddit's AITA (Am I The A******) forum), schreef dat het geschenk, dat haar vriend gaf haar afgelopen kerst, bracht zo'n groot argument voort dat het paar er tot op de dag van vandaag nog steeds over vecht.

De controverse begon afgelopen april, toen het stel ging samenwonen. De vrouw verloor destijds een belangrijk, zeer persoonlijk dagboek dat ze bijhield toen ze 12 jaar oud was.Ik was diepbedroefd en zocht overal waar ik maar kon bedenken om dit ontbrekende dagboek te vinden, en mijn vriend was daar om me te troosten en te helpen zoeken, schreef ze.

Haar dagboek dook uiteindelijk echter op, meer dan zeven maanden later. Die ontdekking leidde tot het argument dat velen verliet Reddit-gebruikers het vriendje van de vrouw griezelig en egoïstisch noemen.

'Hoe lang heb je dit al?'

Op kerstavond dat jaar wisselden de vrouw en haar vriend geschenken uit, waarbij zij hem een ​​nieuw paar schoenen gaf en hij haar … het ontbrekende dagboek.

Ik was … op zijn zachtst gezegd niet tevreden met mijn geschenk, schreef ze. Nadat ik [het] had geopend, was ik een beetje in shock en hij glimlachte en zei: 'Vind je het leuk?' En ik wist niet wat ik moest zeggen, dus schudde ik gewoon mijn hoofd en zei: 'Hoe lang heb je dit al? '

hoe je je hoofd kunt kraken door aan je haar te trekken

De vriend beweerde dat hij het dagboek in de zomer in de auto van de vrouw had gevonden en het als een speciale verrassing had bewaard. Die uitleg leidde alleen maar tot een groter argument.

Ik vertelde hem dat hij niet zo lang had moeten wachten om het aan mij te geven, vooral niet voor Kerstmis en dat het een ad*** move van zijn kant was, schreef ze, eraan toevoegend dat er zelfs vandaag de dag nog steeds wrok en onhandigheid is. tussen ons].

'Ondoordacht gedrag van zijn kant'

Honderden Reddit-gebruikers reageerden op de post van de vrouw, waarbij de meerderheid van de commentatoren haar kant koos. Verschillende voerden aan dat het geschenk van de vriend eigenlijk alleen het eigendom van zijn vriendin was en dat hij eerder had moeten terugkeren.

Hij heeft je geen cadeau gegeven. Hij hield een eigendom van u enkele maanden voor u achter, wat u leed bezorgde. Hij wist dat hij een van je bezittingen had en hield het met opzet voor je achter, wetende dat je het terug wilde hebben. Ongelooflijk egoïstisch en ondoordacht gedrag van zijn kant, een gebruiker schreef .

Hij nam iets waar je om gaf, wist waarschijnlijk dat hij je gevoelens zou kwetsen, had het lef om het te houden, en werd toen boos omdat je geen gestolen geschenk wilde, een ander heeft toegevoegd . Het klinkt alsof hij je niet serieus neemt.

Anderen waren iets sympathieker en schreven dat ze de bedoelingen van het vriendje konden begrijpen, ondanks hoe misleidend zijn executie misschien was.

Je vriend is misschien een van die mensen die romantiek op filmniveau [kopen]. Ik zeg dat omdat ik hem geen kwade bedoelingen kan zien toen hij het deed. Hij is waarschijnlijk gewoon een romantisch type zonder idee, een commentator schreef .

De vrouw schreef ondertussen dat zij en de vrienden van haar vriend verdeeld waren over de kwestie. Die verdeling was echter minder aanwezig op Reddit, waar gebruikers haar officieel als NTA (Not The A*****) beschouwden.

Als je dit verhaal leuk vond, vind je het misschien ook leuk om te lezen De gloednieuwe advieskolom van Getgrassroots, Groepschat .