Wie is KSI? Een van de bekendste YouTubers van het VK is ook bokser, rapper en auteur

Wie is KSI? Een van de bekendste YouTubers van het VK is ook bokser, rapper en auteur

KSI is een Britse YouTuber die sociale media overneemt. Hij is eigenlijk een beetje een renaissanceman.

De internet persoonlijkheid is een gamer, rapper, auteur en bokser. Hij heeft het uitgevochten met Logan Paul , werkte samen met Lil Wayne en heeft miljoenen abonnees verzameld. Hier is alles wat je moet weten over de vlogger met veel hoeden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door KSI (@ksi)Wie is KSI?

ketchup en mayo-ijs

Geboren als Olajide Olayinka Williams Olatunji op 19 juni 1993 in Hertfordshire, VK, is hij momenteel 28 jaar oud.

In 2009 begon hij zijn YouTube-carrière onder de naam KSI, wat staat voor Knowledge Strength Integrity. zijn belangrijkste Youtube kanaal begon als een vlog- en game-account, maar bevat nu zijn muziek. Het heeft meer dan 23,3 miljoen abonnees. Zijn tweede kanaal , gewijd aan vlogs, heeft 13,7 miljoen abonnees.

KSI stopte met de middelbare school om zich fulltime op YouTube te richten nadat hij in 2013 werd uitgeroepen tot de vijfde meest geabonneerde gebruiker op YouTube. Hij is lid van de Britse YouTube-groep de Sidemen.

Bokscarrière

waar is zoey 101 gefilmd?

In 2018 begon KSI amateur boksen . Hij vocht tegen YouTuber Joe Weller in een bokswedstrijd, na het voortdurende rundvlees van het paar. Hij won het gevecht en nam het later dat jaar op tegen Logan Paul. De strijd oogstte 2,25 miljoen live YouTube-kijkers en resulteerde in een meerderheidstrekking. In 2019 vocht hij opnieuw tegen Paul en werd na zes rondes uitgeroepen tot winnaar.

lezen nieuwsankers van een teleprompter?

Muziek carriëre

Terwijl de rapcarrière van KSI in 2011 voor het eerst begon met parodienummers voor zijn YouTube-kanaal, begon hij muziek in 2015 serieus te nemen. Dat jaar bereikte zijn single Lamborghini nummer 30 op de UK Singles Chart. In 2017 tekende hij bij RBC Records en bracht hij het studioalbum uit verhulling die debuteerde op nummer 2 in de UK Albums Chart.

Op 16 juli bracht hij zijn tweede studioalbum uit Overal. Het nummer had tracks met features van Craig David, Digital Farm Animals, Future, 21 Savage en Lil Wayne.

Acteer- en schrijfcarrière

In 2014 verscheen KSI in de YouTube-komediewebserie 5-A-kant . Hij speelde in de Britse film Gelegd in Amerika in 2016. Hij was ook het onderwerp van de documentaire van 2018 KSI: kan niet verliezen over zijn gevecht tegen Weller.

KSI heeft drie boeken uitgebracht — KSI: I Am a Bellend en Ik ben een hulpmiddel: hoe word ik een YouTube Kingpin en domineer het internet in 2015 en Sidemen: Het boek in 2016.

getinte vochtinbrengende crème voor de acnehuid

Als je dit verhaal interessant vond, vind je het misschien ook leuk om erover te lezen waarom TikTok-ster Tony Lopez wordt uitgeroepen.