Wie is Jaden Michael? Ontmoet de acteur die zich voorbereidt om Colin Kaepernick te spelen

Wie is Jaden Michael? Ontmoet de acteur die zich voorbereidt om Colin Kaepernick te spelen

Acteur Jaden Michael is in opkomst. De 17-jarige Afro-Latinx pakt links en rechts rollen, zo lijkt het.

Na hoofdrollen in Wonderstruck en Vampires vs. The Bronx, gaat hij een jonge Colin Kaepernick spelen in Ava Duverney's beperkte serie over de voetballer en burgerrechtenactivist.

De nieuwkomer heeft 17.100 volgers op Instagram op het moment van schrijven - maar dat gaat waarschijnlijk veranderen!Hoe oud is Jaden Michael?

Michaël is 17 jaar oud. Hij werd geboren op 5 oktober 2003 in New York City. Zijn familie komt uit de Dominicaanse Republiek, een Spaanssprekend eiland in het Caribisch gebied.

Er zijn zoveel Latijns-Amerikaanse en Caribische verhalen te vertellen en het bewijs komt uit de landen zelf, ik weet uit de eerste hand dat de filmindustrie in de Dominicaanse Republiek gewoon absoluut booming is van inhoud, er zijn zoveel uitstekende Dominicaanse films die ik heb gezien, Michael vertelde Popular TV.

Hij is een acteur die in een aantal grote shows heeft gespeeld.

Michael verschijnt al een tijdje op je scherm. Hij had een terugkerende rol als Rafe in Baz Lurhmanns Netflix-musicalserie The Get Down en begon samen met Viola Davis en Ellen Burstyn in Custody. Hij vertolkt ook de tekenfilmworm Lucas op Amazon's The Bug Diaries.

Meest recent speelde hij als Miguel Martinez in de 2020 gentrification-as-horrorfilm Vampires vs. The Bronx, geproduceerd door Lorne Michaels van SNL en geregisseerd door Osmany Oz Rodriguez.

Jaden Michael werd gecast in de Netflix-serie Colin Kaepernick van Ava Duvernay.

Maar de volgende rol van Michael is behoorlijk groot. Hij speelt de jonge Colin Kaepernick in Colin in Black & White.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het gebeurd! De zeer welverdiende biopic van de geweldige @kaepernick7 geregisseerd door @ava dankzij @netflix komt in de nabije toekomst naar je scherm! Ik zou niet extatischer kunnen zijn om het verhaal van de legende, de leider, de All-Star, Collin Kaepernick te vertellen. Bedankt! ✊ #JadenMichael #ColinInBlackAndWhite

Een bericht gedeeld door Jaden Michael (@jadenmichael) op 27 oktober 2020 om 9:23 uur PDT

Ik zou niet extatischer kunnen zijn om het verhaal van de legende, de leider, de All-Star, Collin Kaepernick te vertellen. Dank je, zei Michael op Instagram .

De gelimiteerde serie zal zich richten op de jeugd van de San Francisco 49ers als atleet en als kind van gemengd ras, geadopteerd door een blank gezin. Kaepernick zal vertellen, terwijl Ava Duvernay de eerste aflevering zal produceren en regisseren.

Ik had nooit gedacht dat ik een jonge ik zou casten in een show over mijn leven. Ik kan niet wachten tot de wereld @ItsJadenMichael ziet als een ster op @netflix, Kaepernick getweet .

Kaepernick trok nationale aandacht in 2016, toen hij beweerde dat hij door de NFL werd ontslagen omdat hij tijdens het volkslied knielde om te protesteren tegen raciale ongelijkheid en politiegeweld. We staan ​​te popelen om Michael hem te zien spelen.

Als je dit verhaal leuk vond, vind je het misschien ook leuk om erover te lezen Quenlin Blackwell, een TikTok-ster die Diplo's buurman is.