Met wie heeft Pete Davidson een date gehad? Een blik op de datinggeschiedenis van de SNL-ster

Met wie heeft Pete Davidson een date gehad? Een blik op de datinggeschiedenis van de SNL-ster

Komiek Pete Davidson was niet bepaald down en out toen hij aan zijn kortstondige maar… erg openbaar Romantiek met Ariana Grande . Terwijl de tumultueuze verloving hem tot een superster maakte, zat hij al zo mooi als een Zaterdagavond Live cast lid.

Het is niet verwonderlijk dat Grande niet de eerste beroemde vrouw was die contact opnam met Davidson. Hier is alles wat u moet weten over de lange datinggeschiedenis van de 27-jarige.

Carly Aquilino

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door carlyaquilino (@carlyaquilino)Davidson had een affaire met de Meisjescode ster in 2015. En toen het nieuws brak dat hij met Grande aan het daten was, hield Aquilino de zaken cryptisch. Ze plaatste een screenshot van een vriend in een sindsdien verwijderd Instagram-verhaal waarin stond: ik weet dat ik de 9 miljardste persoon ben die je hier vandaag over sms't, maar ... ik kan het niet.

De twee lijken nog steeds vrienden te zijn: ze worden vaak samen gespot en Aquilino zelfs mede-starred in Davidson's 2020 film , De koning van Staten Island .

Cazzie David

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Cazzie David (@cazziedavid)

Vóór Grande was er de dochter van komiek Larry David, schrijver en actrice Cazzie David. De twee jonge komieken begonnen hun relatie in 2016 en waren tot mei 2018 tweeënhalf jaar on-and-off.

David reageerde met humor op het nieuws van Davidsons volgende relatie met Grande, gezegde op Instagram, in Afrika geweest, wat heb ik gemist? In een interview met de Los Angeles Times , onthult ze later dat zij degene was die oorspronkelijk om een ​​onderbreking van de relatie vroeg, maar toen ze besloot dat ze de dingen nog een keer wilde proberen, vertelde Davidson haar dat hij de gelukkigste was die hij ooit was geweest. Een paar dagen later maakte hij het voorgoed uit met haar en had hij zijn door haar geïnspireerde tatoeages bedekt.

Na de breuk, David werd goede vrienden met Grande's ex-vriendje , wijlen rapper Mac Miller, en kwam met zijn ouders naar de Grammy's van 2019 na zijn vroegtijdig overlijden.

Ariana Grande

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door 𝖕𝖊𝖙𝖊 𝖆𝖓𝖉 𝖆𝖗𝖎𝖆𝖓𝖆 ϟ (@petianagallery)

Op 18 mei 2018, baas brak het nieuws dat Grande en Pete Davidson aan het daten waren. Op 9 juni 2018 stelde Davidson haar ten huwelijk op het verjaardagsfeestje van Robert Pattison. In oktober 2018 hebben de twee hun verloving afgeblazen.

Ik wist vrijwel zeker dat het daarna voorbij was, Davidson vertelde Charlamagne is de god van hun relatie na de dood van Mac Miller op 7 september 2018. Alles wat ik weet is dat ze echt van hem hield en dat ze geen show opvoerde of zoiets. Dat was verdraaid en gebeden voor zijn familie en al zijn vrienden, nog steeds.

Kate Beckinsale

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Davidson werd gespot met Beckinsale, die 20 jaar ouder is dan hij, bij de 2019 Golden Globes in januari 2019. Hun affaire eindigde in april 2019. Na de breuk, hij zei ze was een van de grappigste mensen die ik ooit heb ontmoet.

Margaret Qualey

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Margaret Qualley (@margaretqualley)

De Er was eens in Hollywood star en Davidson dateerden van augustus 2019 tot oktober 2019. Ze zouden vrienden blijven.

Kaia Gerber

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber)

Davidson begon te daten met de 18-jarige dochter van Cindy Crawford in november 2019. Het paar dateerde drie maanden tot januari 2020. Sommige verkooppunten speculeerden dat Davidson, die open was over het leven met een borderline-persoonlijkheidsstoornis, in hun tijd misschien rehabilitatie had gezocht. samen.

Davidson suggereerde later dat hij... zware dingen doorstaan terwijl hij met Gerber uitging en dat hun leeftijdsverschil niet ideaal was.

minimalistisch leven vanuit een rugzak

We waren een paar maanden aan het daten en ze is erg jong en ik maak verdomme veel mee, Davidson vertelde Charlamagne de God. Ze zou plezier moeten hebben en neuken. Ze zou zich geen zorgen moeten maken over een of andere kerel die problemen heeft en shit … Het was gewoon niet de juiste plaats of het juiste moment.

Phoebe Dynevor

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door PD (@phoebedynevor)

Op 22 maart 2021, pagina zes onthuld dat Davidson met de 25-jarige was gaan daten Bridgerto n actrice. Davidson werd gezien toen ze Manchester bezocht, waar Dynevor bij haar moeder logeert Kroningsstraat actrice Sally Dynevor.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je van dit verhaal genoten hebt, neem dan een kijkje op De datinggeschiedenis van de voormalige Disney-ster Bella Thorne .