Waar kun je gezichtsmaskers voor kinderen krijgen voor op school en daarbuiten?

Waar kun je gezichtsmaskers voor kinderen krijgen voor op school en daarbuiten?

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Het komende schooljaar wordt op zijn zachtst gezegd uniek. Voor degenen met kinderen die teruggaan naar een traditioneel klaslokaal, zullen velen binnenin een stoffen gezichtsmasker moeten dragen. Als uw gezin worstelt met de nieuwe richtlijnen rond gezichtsmaskers, verzamelen we waar u gezichtsmaskers voor kinderen kunt krijgen - inclusief degenen die ze misschien echt willen dragen.

Wat de CDC zegt over kinderen die gezichtsmaskers dragen

De Centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) beveelt aan dat kinderen ouder dan twee jaar een masker dragen in openbare omgevingen waar het moeilijk is om sociale afstand te nemen. Het adviseert ook dat, aangezien sommige kinderen weer naar school gaan, het belangrijk is om de blootstelling aan extra kinderen en volwassenen buiten school te beperken om het risico te verminderen. Hoe meer mensen u en uw kinderen ontmoeten, en hoe langer de interactie, hoe groter het risico op verspreiding van COVID-19.Natuurlijk is het makkelijker gezegd dan gedaan om een ​​kind een masker te laten dragen. Ouders kunnen beginnen door het goede voorbeeld te geven en zelf een masker te dragen. Zorg ervoor dat u het goed draagt ​​met uw neus en mond bedekt. Echter, het vinden van een masker met een leuke print of een favoriet personage van uw kind kan ook helpen om het dragen van een masker minder intimiderend te maken.

Daarnaast is hier een hack om het dragen van een masker voor kinderen gemakkelijker te maken

U kunt een koord aan het gezichtsmasker van uw kind bevestigen om te voorkomen dat het het kwijtraakt. Op die manier zal het, wanneer ze het afdoen voor de lunch of om een ​​andere reden, niet op de grond vallen of vermengd raken met de maskers van hun vrienden, omdat het om hun nek zal hangen.

Waar kun je gezichtsmaskers voor kinderen krijgen

Hieronder hebben we afgerond waar u kunt winkelen voor gezichtsmaskers voor kinderen. Je vindt ze in leuke prints en verschillende maten, zodat je je gezin kunt beschermen, of het nu op school, een speelafspraakje, een sportwedstrijd of daarbuiten is.

Winkel: Nordstrom geassorteerde gezichtsmaskers voor kinderen (pakket OF f4) , $ 18

Krediet: Nordstrom

Winkel: Old Navy Snack Attack drielaagse gezichtsmaskers voor kinderen (pak van 10) , $ 25

Krediet: oude marine

Winkel: Mickey en Minnie Mouse stoffen gezichtsmaskers (4 stuks) , $ 19,99

Krediet: Disney Store

Winkel: TSK Gezichtsmaskers Kids Color Me , $ 12

Krediet: The Sis Kiss

Winkel: Meakeize volledig dekkende tube gezichtsmasker bandana voor kinderen , $ 15,99

Krediet: Amazon

Winkel: Gap unisex gezichtsmasker voor kinderen (3 stuks) , $ 15

Krediet: Gap

Winkel: Crayola gezichtsmasker voor kinderen (5 stuks) , $ 29,99

Krediet: Amazon

Winkel: Dr. Talbot's wegwerp gezichtsmasker voor kinderen (pak van 10) , $ 9,99

Krediet: Amazon

Winkel: Levi's herbruikbaar omkeerbaar gezichtsmasker (3 stuks) , $ 15

Krediet: Amazon

Winkel: Sanctuary Kindermode PBM-maskers (pak van 5) , $ 25

Krediet: heiligdom

Als je dit artikel leuk vond, wil je dat misschien ook: lees over Disney die stoffen gezichtsmaskers verkoopt, waaronder een Baby Yoda-versie .