Waarschuwing Wet n Wild make-uppalet: TikToker onthult de kleine lettertjes van het product

Waarschuwing Wet n Wild make-uppalet: TikToker onthult de kleine lettertjes van het product

Een waarschuwing van TikToker over een make-uppalet dat ze bij Walmart heeft gekocht, zorgt voor controverse over de app.

Beauty TikTok biedt onderdak aan een overvloed aan schoonheidshacks - een beetje veilig , sommige niet . Een ander nuttig aspect van deze hoek van het internet zijn de talloze ontdekkingen en waarschuwingen gebruikers hebben gedeeld over veelvoorkomende make-upproducten.

Doe hier mee om kans te maken op een Winky Lux prijzenpakket van $ 500 .In dit geval TikToker Bethany Fischer deelde een korte kleine les over wat ze bedrieglijke reclame noemde.

Wat ik hier heb, is een palet dat ik vandaag bij Walmart heb gekocht van de sectie Wet n Wild - met name hun oogschaduwsectie, zei Fischer in haar TikTok . [Maar] als je hier [op de achterkant] komt, zie je deze kleine kaart met een asterisk naast de 7 [schaduw]. Volg de asterisk en er staat: 'Niet voor gebruik rond de ogen.'

@jokinghazard

#nat en wild #schoonheid #voorjoupagina #veiligheid #verzinnen

♬ origineel geluid – Bethany Fischer405

Wat je ook zult opvallen, is dat nergens hier staat dat dit een oogschaduwpalet is, voegde ze eraan toe. Er staat '10-pan' schaduw palette.’ Dit komt omdat ze dit als oogschaduwpalet aan jou willen kunnen verkopen en zichzelf legaal willen bedekken.

De tint in kwestie is een diepe bordeauxrode kleur, wat waarschijnlijk betekent dat het een rood pigment bevat dat de ogen kan irriteren. Wet n Wild is ook een veganistisch make-upmerk, wat betekent dat het rode en roze pigmenten gebruikt die mogelijk ook vlekken op de huid kunnen veroorzaken.

Commentaren op de video van Fischer beweerden dat andere bedrijven, zoals NYX, Urban Decay en Colourpop, soortgelijke waarschuwingen en bewoordingen op hun verpakkingen gebruiken.

Ik ga nu alles controleren, één gebruiker antwoordde .

Dat is verpest, nog een toegevoegd .

Ik heb hetzelfde palet en zag dat, een TikToker luidde in. Waarom zit het er zelfs in? En als het geen oogschaduw is, wat is het dan wel?

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit artikel met plezier hebt gelezen, bekijk dan deze TikToker's haarborstelreinigingshack.

beste vrij verkrijgbare gezichtslotion