Vogue x Amazon Fashion's Common Threads ondersteunt ontwerpers

Vogue x Amazon Fashion's Common Threads ondersteunt ontwerpers

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Modeontwerpers hebben ondersteuning nodig in deze ongekende tijden, en dit is een manier waarop de grotere stijlgemeenschap tussenbeide komt. Op 14 juli kondigde Vogue x Amazon Fashion een tweede uitrol aan van de Gemeenschappelijke discussies: Vogue x Amazon Fashion digitale winkelpui. De inspanning, die tien extra ontwerpers aan het assortiment toevoegt, helpt kleine en middelgrote bedrijven om meer klanten te bereiken via een speciaal Amazon-winkelcentrum.

Oorspronkelijk geïntroduceerd in mei, lanceerde Amazon de Gemeenschappelijke discussies: Vogue x Amazon Fashion digitale etalage in een poging om onafhankelijke Amerikaanse ontwerpers te ondersteunen die zijn getroffen door de COVID-19-pandemie. Vogue richtte de grotere Common Threads op initiatief in april om miljoenen mensen in de mode-industrie te helpen die hun baan hebben verloren in het licht van de wereldwijde gezondheidscrisis.

Het primaire doel van de winkel is om ontwerpers een andere mogelijkheid te bieden om inkomsten te genereren tijdens de pandemie, een Vogue-artikel verklaart . Cushnie , Thakoon en Anna Sui zijn slechts enkele van de labels die zullen deelnemen 3.1 Phillip Lim , Victor glemaud en Tanya Taylor uit de eerste ronde.

Ontworpen voor de moderne vrouw, is mijn collectie geworteld in strakke lijnen en vrouwelijke silhouetten die de vrouwelijke vorm benadrukken. Ik ben vereerd om te zien dat mijn ontwerpen worden gedragen door veel vrouwen die ik bewonder, waaronder voormalig FLOTUS Michelle Obama, Beyoncé en J.Lo, en ik ben nu verheugd om mijn collectie aan een nieuw publiek te introduceren via de Common Threads: Vogue x Amazon Fashion storefront, Carly Cushnie, de CEO en creatief directeur van Cushnie aldus in een persbericht.

De iconische New Yorkse ontwerper Anna Sui legde uit: ik ben zo opgewonden om deel uit te maken van de Gemeenschappelijke discussies: Vogue x Amazon Fashion-winkelpui. Dit is een geweldige kans voor mijn made-in-New York-collectie om contact te maken met een breder publiek.

Volgens het persbericht, Tanja Taylor, Adam Salman en Morgan Lane behoorden tot de meest populaire merken waar klanten bij de eerste lancering van bestelden. Amazon merkte ook op dat moeiteloos chique T-shirts van 3.1 Phillip Lim en Adam Lippes grote verkopers waren.

Verderop heb ik mijn favoriete keuzes samengesteld uit de nieuwste Gemeenschappelijke discussies: Vogue x Amazon winkelpui. Van jurken tot sneakers en luxe strandkleding, shop deze chique designervondsten voor een goed doel.

Winkel: Thakoon klassieke cropped jeans , $115

Winkel: Amazon

Winkel: Lemlem Semira Sky Swimmer One Piece, $ 250

Winkel: Amazon

Winkel: Cushnie zwarte cady blazer met stretch , $ 718

Krediet: Amazon

Winkel: Victor Glemaud Bralette met stippen , $ 99

Krediet: Amazon

Winkel: 3.1 Phillip Lim Alix mini-schoudertas , $ 695

Krediet: Amazon

Winkel: Morgan Lane luipaardprint zijde gewatteerd slaapmasker , $ 98

Krediet: Amazon

Winkel: Tanya Taylor 'Pansy'-jurk , $ 102,20

Krediet: Amazon

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens naar The CFDA en Vogue hebben een winkel aangekondigd met Amazon Fashion - wat betekent dit voor ontwerpers?