U-Lace schoenveters zijn gemaakt voor stijl, maar helpen ook mensen met een handicap

U-Lace schoenveters zijn gemaakt voor stijl, maar helpen ook mensen met een handicap

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Je had waarschijnlijk nooit gedacht dat schoenveters een impact zouden kunnen hebben, maar deze stijlvolle veters doen echt goed. U-Lace schoenveters zijn gemaakt met de bedoeling louter een fashionstatement te zijn, maar de innovatieve elastische veters helpen ook mensen met een handicap om meer onafhankelijkheid te krijgen, schoen voor schoen.

U-veters zijn korte elastische schoenveters die van elke veterschoen een instapschoen maken. De kleurrijke veters, die te zien waren op Shark Tank en waarin werd geïnvesteerd door miljardair-investeerder Mark Cuban, kunnen in verschillende patronen door sneakers worden geregen. Elke verpakking wordt geleverd met vijf elastische veters, wat voldoende is om één standaardschoen te strikken.De website leest : U-Lace is gemaakt om sneakers in meerdere kleuren en patronen snel en eenvoudig te veteren; om nog maar te zwijgen van het feit dat sneakers, wanneer ze zijn geregen met U-Lace, onmiddellijk gemakkelijk aan- en uit te trekken slip-ons worden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bevrijd je innerlijke stijl.. meer opties, minder poespas #total freedom #ulace #ulacesneakerlaces . ——————————– #awesome #fashion #morethanfashion #style #feelgood #independent #unique #freedom #color #choices #design #feet #shoes #happyfeet #pride #happy #free #sundayfunday #totalfreedom

hoe gebruik je fels naptha voor vlekken?

Een bericht gedeeld door uLace Veters zonder strikken (@ulacesneakerlaces) op 10 december 2017 om 2:37 uur PST

Maar de veters zijn meer geworden dan alleen een fashionstatement. Het merk zegt dat het product wordt gebruikt in instellingen voor geestelijke gezondheidszorg, waar standaard schoenveters zijn verboden vanwege veiligheidsrisico's. Ze worden ook gebruikt door mensen met een handicap, inclusief autistische mensen en mensen met behendigheid en mobiliteitsbeperkingen.

Voor sommige mensen met een handicap hebben standaard schoenveters extra hulp van een verzorger nodig om goed te kunnen strikken. U-Lace vermindert echter de noodzaak om schoenen te strikken en opnieuw te strikken, waardoor degenen die voorheen worstelden met veterschoenen, ze zelfstandig en veilig kunnen aantrekken.

Een koper schrijft: , Deze helpen mijn autistische zoon om schoenen te dragen zoals iedereen. Hij houd van hen.

Een andere koper voegt toe , Deze veters geven je de keuze uit veterschoenen, zelfs als je behendigheid of mobiliteitsproblemen hebt. Het is gemakkelijk om je schoenen aan te trekken en zorgt ervoor dat ze geen struikelgevaar vormen.

Als je zou kunnen profiteren van U-Lace - of gewoon denkt dat ze verdomd cool zijn - bekijk dan deze opties die beschikbaar zijn op Amazon.

Winkel: U-kant in zwart , $ 12,95

Krediet: Amazon

wakker worden in de ochtend lied

Winkel: U-kant in wit , $ 12,95

Krediet: Amazon

Winkel: U-kant in canvas , $ 12,95

Krediet: Amazon

Winkel: U-kant in vuur , $ 12,95

Krediet: Amazon

Winkel: U-kant in ijs , $ 12,95

CreditL Amazon

Winkel: U-kant in lichtgrijs , $ 12,95

Krediet: Amazon

Winkel: U-kant in middengrijs , $ 12,95

Krediet: Amazon

Winkel: U-kant in donkergrijs , $ 12,95

Krediet: Amazon

Winkel: U-Lace in Pretty in Pink , $ 12,95

Krediet: Amazon

Winkel: U-kant in regenboog , $ 12,95

Krediet: Amazon

Winkel: U-kant in de lente , $ 12,95

Krediet: Amazon

hete cheeto mozzarella sticks recept

Winkel: U-Lace in zonneschijn en blauwe luchten , $ 12,95

Krediet: Amazon

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze geweldige sneakers raden onze redacteuren aan .