'Twerkende peuter' gebruikt salontafel als haar podium om te dansen elke keer dat Megan Thee Stallion speelt

'Twerkende peuter' gebruikt salontafel als haar podium om te dansen elke keer dat Megan Thee Stallion speelt

Een baby die bekend staat als de twerken peuter kan het niet helpen, maar stap in de groef.

Ellie houdt ervan haar lichaam te bewegen op het ritme van allerlei soorten muziek. Het kleine meisje kan het niet helpen, maar voelt het ritme terwijl ze draait, springt en zwaait naar haar favoriete nummers. Haar vader documenteert Ellie's dansevolutie op TikTok voor haar 67.000 volgers . Hij noemde haar zelf de twerkende peuter.

De dansende peuter ging heel erg viraal met haar eerste video , geïnspireerd door niemand minder dan rapper Megan Thee Hengst .@thetwerkingtoddler

Elke keer dat Body by @theestallion opkomt, gooit alles van tafel en betreedt het podium #babysoftiktok #lichaam #dans

♬ origineel geluid - Ellie's vader

Elke keer dat 'Body' van Megan Thee Stallion opkomt, gooit [ze] alles van de tafel en betreedt het podium, het bijschrift lezen .

Ellie bemoeide zich met haar zaken totdat Body begon te spelen. Toen het ritme zakte, gooide ze alles opzij en sprong op en neer. Toen klom ze bovenop de salontafel alsof het haar podium was. Ze stond in het midden en zwaaide heen en weer.

De schattige video verzamelde 6,3 miljoen views. De muziek stroomt door haar heen, schreef haar vader in het commentaargedeelte.

Peuters zijn als kleine dronken volwassenen. Ik hou ervan, iemand grapte .

Ik ga ook op tafels zitten als dit gebeurt, nog een zei .

Dat meisje is een artiest. Zo snel de hele tafel gewist, een gebruiker schreef .

Baby's worden eigenlijk geboren met een aanleg om te dansen. Uit een onderzoek van de afdeling Psychologie van de Universiteit van York blijkt dat baby's tussen de vijf maanden en twee jaar in wezen zijn geprogrammeerd om op muziek te bewegen.

Ons onderzoek suggereert dat het de beat is in plaats van andere kenmerken van de muziek, zoals de melodie, die de reactie produceren bij zuigelingen, Dr. Marcel Zentner, die het onderzoek uitvoerde, vertelde Wetenschap Dagelijks.

We ontdekten ook dat hoe beter de kinderen hun bewegingen konden synchroniseren met de muziek, hoe meer ze lachten, de dokter toegevoegd .

Nou, daar heb je het - kleine Ellie deed gewoon waar ze voor geboren was!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze vader wiens bliksemsnelle reflexen zijn baby redden als ze op de waterglijbaan afdwaalt!