Topicals huidverzorging is net gelanceerd op Nordstrom - en het gaat snel

Topicals huidverzorging is net gelanceerd op Nordstrom - en het gaat snel

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Getgrassroots is trots op het vieren van bedrijven die eigendom zijn van vrouwen. Tijdens de Women's History Month zal ons team elke dag een nieuw vrouwelijk bedrijf in de schijnwerpers zetten. We moedigen u aan om vandaag en daarna te steunen.

Hoewel schoonheid de huidproblemen van sterk gemelaneerde mensen begint aan te pakken, is er nog meer werk aan de winkel. Onderwerpen, een WOC-eigendom schoonheidsmerk , neemt de sprong in het aanpakken van huidaandoeningen voor alle huidtinten.Liefhebbers van schoonheid en huidverzorging kunnen de hero-producten van het merk verwachten. Daar zijn de onderwerpen Like Butter Eczema Hydrating Mask en de Vervaagde verhelderende en verhelderende gel . Dit zijn de enige twee producten in de huidverzorgingslijn van Topicals. Het zijn echter beide gerichte oplossingen van twee 20-plussers die ook vrouwen van kleur zijn.

Volgens een persbericht van het merk hebben de oprichters Olamide Olowe en Claudia Teng het huidverzorgingsmerk ontworpen vanwege een gebrek aan huidverzorging voor mensen met veelvoorkomende huidaandoeningen. Een op de vier Amerikanen heeft een huidaandoening of -ziekte en bezoeken aan dermatologen zijn niet goedkoop. Nu proberen de jonge oprichters veelvoorkomende huidaandoeningen zoals eczeem, hyperpigmentatie, psoriasis en meer aan te pakken met deze eerste twee producten.

Winkel: Like Butter Eczema Hydrating Mask , $ 32

Krediet: Onderwerpen

De Like Butter-formule is rustgevend en hydraterend voor mensen met een huid die gevoelig is voor eczeem. Met ontstekingsremmende ingrediënten kun je toevoegingen verwachten als Camellia Sinensis-blad, kurkuma en ginsengwortel. Bovendien is er ook colloïdale havermout, wat helpt om mogelijke huidirritatie te kalmeren.

Winkel: Vervaagde verhelderende en verhelderende gel , $ 36

Krediet: Onderwerpen

De Faded Brightening Gel heeft een aantal super populaire ingrediënten. Om nog maar te zwijgen, de formule bestrijdt hyperpigmentatie en donkere vlekken, evenals littekens en schade door de zon. Ingrediënten die u in deze behandeling kunt verwachten, zijn onder meer tranexaminezuur, wat helpt de overproductie van melanine in de huid te voorkomen . Bovendien zit er ook zoethoutwortel in de gel, die rijk is aan antioxidanten, en niacinamide die helpt bij het bestrijden van vrije radicalen.

Omdat ik zelf met een ernstige huidaandoening had geleefd, ontdekte ik dat er beperkte behandelingsopties beschikbaar waren, en geen van de merken leek op mij, zei Olowe, Topicals CEO en mede-oprichter in het persbericht. Ik zou een vrij verkrijgbaar product kunnen gebruiken dat niet aan mijn specifieke behoeften als zwarte vrouw met een donkere huid voldeed, of duizenden uitgeven aan dure recepten.

De lijn is minder dan $ 40 en de producten fungeren als nietjes in de routine van sommige schoonheidsliefhebbers. Echter, met dit soort ingrediënten, behandelt de Topicals verschillende huidaandoeningen voor alle huidtinten.

Als je dit verhaal leuk vond, vind je het misschien ook leuk Parade, het merk dat eigendom is van een vrouw en duurzame mode inclusief ondergoed per keer maakt .

Als je van schoonheid houdt en deel wilt uitmaken van Getgrassroots's topgeheime schoonheidsaankondiging in 2021, breng dan zeker je stem uit op je favoriete schoonheidsproducten hier .