TikTokers delen de 'giftige' dingen die ze hebben gedaan voor een nieuwe trend

TikTokers delen de 'giftige' dingen die ze hebben gedaan voor een nieuwe trend

Een van de nieuwste trends op TikTok laat gebruikers de echt giftige dingen delen die ze vroeger deden of nog steeds doen.

De trend was begonnen op 10 december door gebruiker @esraroseaa, die haar volgers vroeg naar hun giftige eigenschappen en vervolgens haar eigen deelde.

Ik en een paar van mijn vriendinnen delen een nep-Instagram om mensen te griezelen, onthulde ze in haar video om de bal aan het rollen te krijgen. Aan deze Instagram hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt. Het ziet er echt uit. Elke keer dat een ex of een huidige man, we ze moeten besluipen of wie ze volgen, gebruiken we dit account. Zo giftig.@esrarosea

Ja, ik weet dat het giftig is, elk meisje heeft een nepaccount, en ja, ik heb er met mijn therapeut over gesproken en ze keurt het niet goed #fyp #giftig

♬ origineel geluid – Esrarose

Een verrassend aantal mensen in de reacties vond de toelating van @esraroseaa herkenbaar en gaf toe soortgelijke accounts te hebben.

Mijn groep gaat al 6 jaar goed en ongeveer 25 meisjes gebruiken het nu, één persoon toegelaten .

Mijn beste vriend en ik hebben dit ook gedaan, nog een zei . We hebben een puppy-Instagram gemaakt en we hebben een pupster van de week en we selecteren honden om op ons profiel te plaatsen.

Anderen hadden hun eigen giftige eigenschappen (zowel huidige als voormalige) om te delen.

Ik heb aantekeningen gemaakt van Cher in Onwetend en ik zou bloemen naar mezelf sturen om op mijn Insta-verhaal te plaatsen om het te laten lijken alsof ik mannen had die ze naar mij stuurden, een gebruiker onthuld .

Ik zorgde ervoor dat mijn ex weer verliefd op me werd nadat hij vreemdging en mijn hart brak en toen wees ik hem af en liet hem horen over mijn mannelijke problemen, nog een zei .

Gebruiker @taylorraraujo toegelaten in haar eigen video dat ze vroeger een uur naar het huis van haar ex reed, vermomd in een trenchcoat en een bril, en buiten wachtte om te zien of hij een meisje mee naar huis zou nemen.

Moraal van het verhaal? We zijn allemaal wel eens een beetje over-the-top.

Als je genoten hebt van dit verhaal, bekijk een andere TikTok-trend waarbij gebruikers hun ongelooflijke verhalen delen.