TikToker 'flipt' tweedehands meubels om tot dure stukken

TikToker 'flipt' tweedehands meubels om tot dure stukken

Christina Clercuzio is een upcycling timmerman uit Connecticut wiens specialiteit is oude meubels omtoveren tot chique, moderne schatten .

Clercuzio gaat langs @ flippapa op TikTok waar ze meer dan 269.000 volgers heeft. Hoewel sommige doe-het-zelfprojecten er een beetje sluw kunnen uitzien, zijn de meubeltransformaties van de klusjesman ongelooflijk. Clercuzio werkt vanuit de kelder van haar ouders en neemt tweedehands vondsten en laat ze eruitzien als iets dat je zou zien bij Anthropologie of West Elm.

Ik toon voor en na transformaties van oude verouderde meubelen naar mooie, moderne meubelen. Ik maak ook video's die het stapsgewijze proces laten zien van hoe ik meubels transformeer zodat ze eruit zien alsof ze een merknaam zijn, Clercuzio vertelde Newsflare over haar TikToks.hoe oud is jacob kleermakers?

Voor één project nam ze een set van rollende bijzettafels ze kreeg voor $ 30 op Facebook Marketplace, schuurde ze op en schilderde ze zwart. Ze verving de wielen door bijgewerkte poten. De afgewerkte tafel zag er als nieuw uit.

@flipdaddie

Bedankt voor 195k!! #meubelflip #modernhomedecor #modernhomediy #diyideas #homediyproject #meubelmakeover #furniturediy #diyhomeverbetering

hoe worden legpuzzels gesneden?
♬ The Fresh Prince of Bel Air – wes

Toen Clercuzio een wilde marineblauw nachtkastje van Anthropologie had ze niet de $ 898 om uit te geven, dus maakte ze in plaats daarvan haar eigen. Ze kreeg twee houten nachtkastjes van Facebook Marketplace voor vrij .

@flipdaddie

Moet ik de volgende keer een door wespenneeuw geïnspireerde flip doen?? #meubelflip #antropologiedupe #diyfurniture #diyhomeideas #diyhomeprojects #homediyproject #diyhacks

hoe kan ik zien wie me leuk vond op tinder
♬Stuur me op mijn manier - Guy Meets Girl

Ze vulde het houtsnijwerk van het bruine nachtkastje met houtvuller om het oppervlak te egaliseren. Daarna schuurde ze het hele stuk af, verwijderde de lade en alle onnodige hardware. Clercuzio schilderde het meubilair een soortgelijk blauw en verfde de scharnieren goud. Ze voegde ook gouden handvatten en poten toe. Het eindresultaat was een stevige dupe voor het dure nachtkastje van Anthropologie.

Clercuzio bespaart niet alleen geld, ze spaart ook het milieu!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, uitchecken deze modeontwerper die chipsverpakkingen upcycled tot een chique outfit.