TikToker gaat viraal omdat het gebruikers laat zien hoe ze een boek onder de douche kunnen lezen

TikToker gaat viraal omdat het gebruikers laat zien hoe ze een boek onder de douche kunnen lezen

Kun je een boek lezen onder de douche? Dat is de vraag die miljoenen TikTok-gebruikers verdeelt - dankzij de virale video van één vrouw.

TikTokers houden van een debat, of het nu voorbij is de juiste manier om eieren te koken of de echte manier om een ​​verjaardagscadeau in te pakken . Dit laatste argument, aangewakkerd door een gebruiker genaamd Esme (@bookswithsmee), draait alles om de juiste manier om een ​​boek te lezen.

In een nu virale video toonde Esme een lijst met haar vreemdste leesgewoonten. Sommige gebruikers noemden het gedrag adembenemend .Mijn boekgewoonten die anderen ongemakkelijk maken, schreef ze in de clip .

@bookswithsmee

Reageer op @nicolerapallo Meer boekgewoonten #boekgewoonten #booktok #bookpetpeeves #schok #sixofcrows #fyp #voorjoupagina #boeker #boeken #sarahjmaas

♬ Duizend mijlen – Vanessa Carlton

Esme's video toonde vier zeer specifieke gewoonten - die allemaal werden ontvangen met ofwel boze of gloeiende lof, afhankelijk van de gebruiker. Een van haar meest schijnbaar controversiële leesmethoden? Ze leest meestal graag een boek onder de douche.

Bovendien vertelde Esme hoe ze de neiging heeft om de rug van het boek te verkreukelen zodra ze het krijgt, en hoe ze het leuk vindt om handgeschreven notities op de achteromslag te maken. Natuurlijk hadden commentatoren een aantal sterke gevoelens.

de meest gelikete video op tiktok

Kunt u ons een reden geven waarom? een gebruiker vroeg .

Dit is een grap, toch? een ander heeft toegevoegd .

Het werd erger en erger naarmate het vorderde, ik wil huilen, een ander schreef .

Anderen waren ondertussen veel meer ondersteunend. Velen schreven dat ze het eens waren met de gewoonten van Esme - en sommigen vroegen hoe het precies komt dat ze een boek onder de douche kan lezen.

Als reactie heeft Esme zelfs een instructievideo gedeeld .

toiletpotreiniger op voeg
@bookswithsmee

Reply to @el.el08 Hoe te douchen lezen ##boekgewoonten ## boekenpetpeeves ##booktok ## fyp ##voorjoupagina ## yafantasy ##boeker ##boeken ##boekhandleiding

♬ origineel geluid – Books With Smee

Het is ook vermeldenswaard dat ze het echter doet, Esme leest veel . Veel van haar TikToks gaan over haar liefde voor lezen, en haar Instagram-bio beweert dat ze dat is lees dit jaar tot nu toe 91 boeken .

Punt is, misschien is er iets aan het hele lezen onder de douche.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, lees dan meer over deze TikToker die op de Zuidpool woont .