TikTok-gebruiker komt vast te zitten in meubels tijdens het filmen van virale video

TikTok-gebruiker komt vast te zitten in meubels tijdens het filmen van virale video

Een virale TikTok-dans leren is moeilijk, en zelfs als je de . verplettert ingewikkelde dansroutine , is het misschien nog steeds niet de vermakelijke video die je denkt dat het is.

Een TikTok-gebruiker, filmde zichzelf terwijl ze door een kamer danste op het nummer Waka Waka van Shakira , liet alle choreografie achter om met de stroom mee te gaan - en het resultaat was veel vermakelijker dan welke alledaagse virale danspost dan ook.

@lopezlu34 ♬ origineel geluid - lopezlu34

Wanneer de video begint, is te zien hoe gebruiker lopezlu34 het glazen blad van een salontafel over haar hoofd heen zwaait.Commentatoren zeiden dat ze verwachtten dat ze het glas zou laten vallen en het overal zou zien breken, maar de wending is veel onvoorspelbaarder dan dat.

Ze danste toen naar de salontafel waarvan ze het blad verwijderde, ging erin liggen en trok het glas over haar hoofd.

Alles was goed voor ongeveer twee seconden, voordat ze op het glazen blad begon te kloppen, zich realiserend dat het vast zat en ze er niet uit kon komen. Toen begon het geschreeuw.

De video eindigt voordat we erachter komen hoe ze is ontsnapt, maar dat deed ze duidelijk, aangezien ze sindsdien op TikTok is blijven posten.

Haar bericht raakte duidelijk een snaar: het heeft meer dan 10 miljoen likes en 43 miljoen views.

TikTok-gebruikers waren diep geschokt en een beetje bezorgd.

Ik kan niet stoppen met kijken, een zei .

Ik kreeg een hartaanval, een ander schreef .

Ik probeerde te schreeuwen, maar mijn hoofd zat onder glas, een... derde commentaar .

Als je dit verhaal leuk vond, vind je het misschien ook leuk om erover te lezen hoe een vrouw zichzelf verwondde tijdens de WAP-dans.