TikTok-moeder deelt slimme hacks om baby naar het strand te brengen

TikTok-moeder deelt slimme hacks om baby naar het strand te brengen

Een moeder op TikTok deelde haar tips om een ​​baby naar het strand te brengen, en ouders overal zouden er rekening mee moeten houden!

Kate Bast ( @thebastfamily ) plaatste een TikTok van haar slimme baby strand dag tips. De video , die meer dan 6,1 miljoen views heeft, heeft serieuze golven veroorzaakt in de commentarensectie, waarbij zowel huidige als toekomstige ouders de liefde tonen!

longchamp grote le pliage tote sale

Hier zijn de handige hacks die Kate deelde in haar virale clip:@thebastfamily

Onze beste BABY BEACH-hacks! Hopelijk helpen deze deze zomer ️ #babyhack #beachvibes #zomerhack #babyhacks #momhack #strand dag #momlife #FYP #strand #familie

♬ Wolk 9 – Strandkonijn
    Zonnebrandcrème aanbrengen met een make-upborstel

Het gebruik van een make-upborstel geeft ouders meer controle over waar de zonnescherm gaat, en het zachte borsteltje voelt fijn aan op het gezichtje van je baby! Kate's dochter lijkt zeker te genieten van haar spa-achtige zonnebrandcrème behandeling . Zoals ouders maar al te goed weten, is dat niet altijd het geval.

twee. Breng een babybadje mee om te spelen met water

Kate vult een babybadje met zeewater en zet het op een zonnige plek zodat het water opwarmt. Dan gooit ze er wat badspeeltjes in en kijkt naar haar dochter terwijl ze wegspat. Het is net haar eigen mini-oceaan!

3. Maak een box van een hoeslaken

Kate spant een hoeslaken over het zand en zet grote voorwerpen zoals stoelen en koelers op de hoeken om het op zijn plaats te houden. Het is de perfecte zachte (en grotendeels zandvrije) speelruimte voor een jonge strandganger!

Vier. Bewaar speelgoed in een nettas

Kate stelt voor om speelgoed in een netzak te bewaren, zodat het zand op het strand blijft in plaats van op je vloer thuis!

Ouders wegen mee

Moeders en vaders overspoelden de commentarensectie en bedankten Kate voor haar slimme hacks.

Het babybadje is eigenlijk zo slim voor baby's die bang zijn voor golven, schreef een gebruiker.

Perfecte timing! Ik ga over 2 weken met mijn zoontje van 11 maanden! schreef een dankbare moeder.

Aanstaande ouders zorgden er ook voor dat ze de video opsloegen, zodat hun toekomstige ik eraan zou denken om hem voor de stranddag te bekijken.

GELIEVE NOOIT [VERWIJDEREN] DIT IK HEB DIT NODIG VOOR [TOEKOMSTIGE] REFERENTIE, schreef een enthousiaste toekomstige ouder.

*Voegt toe aan favorieten, ook al ben ik 20 zonder kinderen *, schreef een ander.

toiletpotreiniger om voegen te reinigen

Als het op een dagje strand aankomt, is het nooit te vroeg om je voor te bereiden!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze grappige vader op TikTok die hier niet is voor klachten over 'moe' zijn - tenzij je kinderen hebt !