TikTok-moeder heeft briljante badtijd-hack voor peuter die een hekel heeft aan baden

TikTok-moeder heeft briljante badtijd-hack voor peuter die een hekel heeft aan baden

Het leven van een moeder is niet voor de zwakken. Dit is het maar al te waarachtige bijschrift van een TikTok-video die nu viraal is gegaan vanwege zijn schitterende bad hacken .

Mama en TikToker @kelseyvenkov zegt dat ze elke keer met haar 3-jarige worstelde nacht wanneer bad tijd rolde rond - totdat ze deze kleine hack ontdekte.

@kelseyvenkov

Het leven van een moeder is niet voor de zwakken ## momhacks ##peuterhacks ##badbommen ##badroutine ##doucheroutine ##momlifeiscrazy ##peutertips ##learnotiktok ##kijk nou eens♬ Chill – Woolley Beats

De video begint met een shot van het bad dat zich vult en Kelsey legt uit dat ik een klein meisje heb van bijna 4 jaar oud, en zij is misschien wel de meest koppige persoon die ik ken.

De laatste tijd vecht ze tegen me bij het nemen van een bad, en wil het gewoon niet doen, dus ik moest met een oplossing komen, vervolgt ze.

Dus ik dacht dat het leuk zou zijn om een ​​ervaring voor haar te creëren, dus elke keer als ze een bad mag nemen, kiest ze een van haar favoriete bath bombs en mag die in het bad doen, zei ze verder. Ik ging naar Target en pakte deze mooie badbommen, en sommige hebben zelfs kleine verrassingen van binnen, dus ik weet dat ze er super enthousiast over zal zijn.

Terwijl we Kelsey een mooie apothekerspot zien vullen met pastelkleurige badbommen, legt ze uit: Het is echt nodig om haar al op jonge leeftijd goede hygiëne te leren - niet alleen dat het belangrijk is, maar dat het ook heel plezierig kan zijn.

‘Kan niet winnen met peuters…’

De video, die nu meer dan 1 miljoen likes en 5K reacties heeft, maakt zeker de ronde met ouders die worstelen met badtijd.

Een gebruiker schreef: ik deed dit met mijn zoon en nu is het een gevecht om hem UIT het bad te krijgen. Kan niet winnen met peuters.

Anderen hebben suggesties toegevoegd om baden nog leuker te maken. Een leuk idee voor een bad is dat er glowsticks in het water worden gestoken met de lichten uit en een paar brandende kaarsen, schreef een gebruiker.

Maar sommige ouders uitten hun bezorgdheid dat de bath bombs infecties zouden kunnen veroorzaken. Volgens Gezondheidslijn , is het belangrijk om te weten welke ingrediënten uw badproducten bevatten - dus neem contact op met uw kinderarts om ervoor te zorgen dat uw badproducten veilig zijn voor kinderen.

Zelfs als badbommen niet het kopje thee van je kinderen zijn, is deze TikTok-hack een geweldige inspiratie om badtijd leuker te maken! Gelukkig baden!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze TikTok moeders zwangerschapskleding hack voor de zomer!