TikTok wordt gek over hoe deze tiener omgaat met afwijzing

TikTok wordt gek over hoe deze tiener omgaat met afwijzing

Normaal gesproken nemen de meesten van ons afwijzing niet goed op, vooral als we worden afgewezen door iemand op wie we smoorverliefd zijn. Maar een tiener uit Pittsburgh heeft het tot zijn missie gemaakt om afgewezen te worden - voor een hilarisch doel.

Maak kennis met Jager Badamo. De afgelopen weken heeft de 16-jarige video's gepost die hij zelf dirigeerde speedruns. In competitieve videogames is een speedrun een playthrough met als doel een game zo snel mogelijk af te ronden. In het geval van Badamo stuurt de tiener privéberichten naar meisjes op Snapchat en hoe lang het duurt voordat ze hem afwijzen.

In een van zijn TikToks gepost op 29 december, Badamo vertelt zijn gesprek met een niet-geïdentificeerd meisje op Snapchat terwijl ze deed alsof ze de uitwisseling speelde alsof het een videogame was.acteurs die op Ryan Reynolds lijken

Oké, daar gaan we, we gaan op read speedrun, zegt hij, een selfie naar het meisje sturend. Oké, we zijn aan de lijn. Overigens, full-face foto voor 80 procent grotere kans op afwijzing.

@ h.badamo

wereldrecord

♬ origineel geluid – jager

In een bericht aan het meisje vraagt ​​Badamo haar of ze met hem uit wil gaan. Als het meisje zijn Snap opent, vraagt ​​ze of hij aan sport doet.

Perfecte setup, zegt Badamo, voordat hij haar vertelt dat hij in een fanfare zit.

Het meisje opent zijn Snap weer, maar reageert niet, waardoor Badamo de timer stopt die hij op het scherm had ingesteld.

Perfecte speedrun, zegt hij, met een speedrun van 13:44 seconden. Goed gedaan, jongens.

Het meer dan 100.000 keer gelikete TikTok heeft geleid tot soortgelijke clips waarin Badamo zo snel mogelijk probeert afgewezen te worden. In een meer recente TikTok gepost op 7 januari, stuurt Badamo een selfie naar een ander meisje via Snapchat en vraagt ​​haar mee uit.

Oké, gamers, we hebben vandaag een nieuwe speedrun - we worden afgewezen - dus start de klok. Laten we in beweging komen, zegt hij tegen zijn volgelingen. Laat me je vertellen dat we hier ballen diep gaan met een full-face foto en de glimlach.

@ h.badamo

stop met deze neer te halen ##gamer ##GreenScreenScan ## TortillaTrend

want je bent mijn beste vriend
♬ origineel geluid – jager

Wanneer het meisje akkoord gaat met een datum, Badamo doet er alles aan om haar van gedachten te doen veranderen.

Ze wil hier hard spelen, zegt hij. We gaan vermelden dat we schaken. De kans om je maagdelijkheid te verliezen neemt exponentieel af naarmate je meer jaren schaakt. Dus, jongens, als je het probeert te krijgen, speel dan geen schaak.

Nadat het meisje vraagt ​​of Badamo inderdaad schaakt, bevestigt hij zijn leugen en krijgt hij het antwoord waarop hij heeft gewacht.

hoe is Addison Rae beroemd geworden?

Laat me met rust, schrijft ze terug.

Haar antwoord maakt de 16-jarige opgewonden.

Bam, that's it, zegt hij in de TikTok, wijzend op een speedrun-tijd van 14:42 seconden. Dat is een verdomd record. Laten we gaan!

De capriolen van de tiener hebben hem sindsdien een aantal nieuwe volgers opgeleverd (hij heeft momenteel meer dan 29.500 volgers), samen met een heleboel enthousiaste - en soms sarcastische - opmerkingen.

Heel mooi herstel goed nadenken met de schaakstrategie, één persoon schreef als reactie naar Badamo's Jan. 7 TikTok.

Gefeliciteerd koning, nog een toegevoegd.

Volgende keer meer geluk, een derde Geplaatst.

hoe maak je thuis een holografische projector

Het is nog niet bekend of Badamo's afwijzingsrecords op Snapchat zijn geslagen.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan dit artikel op deze TikTok-trend die mensen vraagt ​​om te bewijzen hoe loyaal hun vriendjes zijn.