De nieuwe Etsy-thuiscollectie van Tia Mowry zit boordevol dromerige decoraties

De nieuwe Etsy-thuiscollectie van Tia Mowry zit boordevol dromerige decoraties

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Er is niet veel geweest goed nieuws dat mijn mond deed openvallen in 2020, maar toen ik onlangs tegenkwam De nieuwe thuiscollectie van Tia Mowry-Hardict op Etsy , en ik begon hartemoji's te zien.

Naast actrice en ondernemer te zijn, kan Mowry-Hardict nu ontwerper aan haar cv toevoegen - en elk stuk uit haar nieuwe collectie doet me zwijmelen.Geïnspireerd door haar eigen huis in LA, dat is uitgerust met een neutraal kleurenpalet met veel feng shui, is de nieuwe Tia Mowry x Etsy-collectie met knusse kussens, strak servies van keramiek, chique opbergoplossingen, eclectische kunstwerken en meer. Mowry-Hardict kreeg hulp van negen briljante Etsy-verkopers om de collectie te creëren.

Krediet: Jack Strutz Photography

Mowry-Hardrict heeft onlangs gedeeld op Etsy's blog dat een rustgevend huis belangrijk voor haar is, vooral in een tijd waarin we allemaal meer dan ooit thuis zijn. Dat gevoel van rust was een groot gevoel dat haar nieuwe collectie inspireerde.

Ik wil me vredig en zen voelen als ik mijn huis binnenkom, zei ze. Mijn huis is de plek waar ik kan ontspannen en ongelooflijke herinneringen kan maken met mijn dierbaren - en ik hoop dat de items in deze collectie anderen in staat stellen om datzelfde gevoel van rust in hun eigen huis en leven aan te boren.

Als het gaat om het creëren van die sfeer, leeft de actrice ook door de overtuiging dat wanneer je een rommelig huis hebt, je een rommelige geest hebt. Een van de gemakkelijkste manieren om rust in een ruimte te brengen, is door veelzijdige opbergmogelijkheden te vinden die ook als decor kunnen dienen - en deze collectie heeft verschillende opties voor je huis.

De collectie zal naar verwachting slechts een beperkte tijd op voorraad zijn, dus je zult onze favoriete keuzes hieronder willen shoppen voordat ze op zijn.

Winkel: Tia Mowry x Etsy Keramische Bessenmand , $ 32 +

Krediet: Jack Strutz Photography

Winkel: Tia Mowry x Etsy Geo Tassel Lumbale Sierkussen Cover , $ 90

Krediet: Jack Strutz Photography

Winkel: Tia Mowry x Etsy Linnen keuken T oewel , $ 22

Krediet: Jack Strutz Photography

Winkel: Tia Mowry x Etsy Jug of Roses Giclee Print , $ 25,28 +

Krediet: Jack Strutz Photography

Winkel: Tia Mowry x Etsy Gestreepte Opbergmand , $ 129,08

Krediet: Jack Strutz Photography

Als je dit verhaal leuk vond, wil je misschien lezen hoe Etsy-zoekopdrachten naar gezichtsmaskers zijn drastisch toegenomen .