Deze TikTok-brow-hack is in feite microblading voor minder dan $ 10

Deze TikTok-brow-hack is in feite microblading voor minder dan $ 10

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Het is niet te zeggen hoe uw verzorgingsroutine is veranderd . Tijdens de quarantaine hebben TikTokers echter manieren gevonden om schoonheidsbehandelingen, zoals het verven van wenkbrauwen, toch mogelijk te maken.

24/7 binnen blijven is anders, maar je kunt thuis nieuwe dingen proberen - vooral terwijl mensen je niet zien . Als je ooit microblading voor je wenkbrauwen wilde proberen, maar niet zeker wist of je dat zou moeten doen, is er een eenvoudigere (en veel goedkopere) manier om de resultaten te testen.TikTok-maker Briannapowell231 heeft een handige beauty-hack geplaatst met behulp van Alleen voor mannensnor en baard . Ja, het product dat je vader of oom waarschijnlijk gebruikt om zijn baard te verjongen, is een wenkbrauwvriendelijk kleurproduct geworden. Brianna gebruikt a puntig wattenstaafje om elke wenkbrauw in de gewenste vorm te brengen en op te vullen met het mengbakje, de kleurbasis en de natuurlijke kleurontwikkelaar die in de kit van $ 9 zijn inbegrepen. Nadat ze de kleur 10-15 minuten heeft laten zitten, heeft ze volledig gevulde wenkbrauwen. Het beste van deze hack is dat hij overal in huis aanwezig is.

@brianapowell231

ik had aan het eind geen tijd meer, maar het maakt een enorm verschil!! ## fyp ##beautyhacks ##wenkbrauw

♬ Best On Earth van Russ – goalsounds

Winkel: Alleen voor mannensnor en baard , $ 9

Alleen voor mannen

Brianna is niet de eerste niet-man die Just For Men gebruikt. Meer dan 5.500 klantrecensies hebben iets te zeggen over dit snor- en baardproduct. Bovendien zei een vrouw dat ze het meer onconventioneel voor haar haar gebruikte.

Ik hou van dit product! Ik heb echt lang haar met veel grijs en ik haat het om mijn haar te moeten verven vanwege de rommel..de geur en de tijd die nodig is om het echt te verwerken nadat ik het op mijn haar heb gekregen..dit is een fantastisch product!

speelgoed taxi klauwmachine hack

YouTuber JennaMarbles ook beoordeeld de Alleen voor mannen product terug begin maart. En hoewel Jenna's versie van de getinte brow-hack niet precies hetzelfde uitkwam als de TikTok-hack, vermeldt ze dat wanneer je dit doet, je eerst je wenkbrauwen moet vormen.

Ik zie eruit alsof ik gevochten heb, zegt ze in de video. Ik vind het er mooi uitzien. Maar ik moet het de volgende keer zeker in een vorm doen en niet alleen over mijn hele gezicht kammen.

Als je dit verhaal leuk vond, vind je het misschien ook leuk 11 van de beste wenkbrauwproducten die je kunt kopen voor minder dan $ 20