Deze superchique v-hals trui bij Nordstrom is nu 40% korting

Deze superchique v-hals trui bij Nordstrom is nu 40% korting

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

De zomer loopt misschien op zijn einde, en hoewel dat voor sommigen misschien triest is, zijn anderen opgewonden bij het vooruitzicht van herfstweer en herfstmode.

longchamp large le pliage dirty

Als je klaar bent om wat gezellige toevoegingen aan je garderobe toe te voegen (want, eerlijk gezegd, wie niet?), Moet je deze trui met V-hals in handen krijgen, die momenteel slechts voor een beperkte tijd 40% korting heeft.Reverie trui met V-hals , ,80 (Orig. 8)

Krediet: Nordstrom

Koop nu

Deze trui met V-hals is de perfecte aanvulling op je herfstkast. Deze trui is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, heeft een middennaad en is superzacht en comfortabel gebreid. Dit is een trui die je wilt hebben als het buiten koeler begint te worden, maar hij zal ook standhouden als het volop winter is.

Een persoon schreef: Deze trui is zo zacht en gezellig. Ik ben supergevoelig voor jeukende breisels, en deze is geslaagd voor de test. Het is erg flatterend met de v-hals en gepofte schouders. De mouwen zijn extra lang maar zien er met manchetten goed uit.

Anderen merkten op dat, afhankelijk van je lichaamstype, deze trui iets korter is. Deze trui is geweldig. Het is meer bijgesneden dan verwacht, wat een leuke verrassing was. Ik heb het in [de] 'vanille'-kleur en het ziet er precies uit zoals afgebeeld. Over het algemeen was dit een geweldige aankoop, schreef een vijfsterrenrecensent.

natuurlijke haarverzorging voor zwarte vrouwen

Als je dit bericht leuk vond, kijk dan eens 4 geweldige jurken onder de $ 25 van Nordstrom Rack waar je letterlijk de hele zomer en herfst in zult leven .