Deze beveiligingscamera op Amazon heeft meer dan 7.000 vijfsterrenrecensies - en hij is te koop

Deze beveiligingscamera op Amazon heeft meer dan 7.000 vijfsterrenrecensies - en hij is te koop

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Als het gaat om het beschermen van uw huis, is het hebben van een beveiligingscamera een goed idee. Het is zonder twijfel een van de beste manieren om alle activiteiten in en rond uw bescheiden woning bij te houden. En voor Amazon-shoppers is er één apparaat dat bijzonder betrouwbaar lijkt te zijn.

Met meer dan 7.000 vijfsterrenrecensies is de Blink XT2 Beveiligingscamera is een van de meest veelzijdige beveiligingsgadgets op de markt. Het werkt binnen en buiten en wordt geleverd met infraroodzicht om zowel dag- als nachtvideo vast te leggen. Om nog maar te zwijgen, het is nu ook 25 procent korting.Winkel: Blink XT2 Beveiligingscamera , 74,99 (oorspronkelijk $ 99,99)

Krediet: Amazon

Hoewel de infraroodvideo een enorme upgrade is van die van het merk vorig model , omvatten enkele van de meest opvallende kenmerken van de camera tweerichtingsaudiocommunicatie. Hiermee kunt u terug praten met bezoekers en mensen in uw huis. Bovendien heeft het apparaat aanpasbare bewegingsdetectie, zodat u hotspotgebieden kunt kiezen waarop u zich wilt concentreren en waarvoor u regelmatig waarschuwingen wilt ontvangen.

De weerbestendige camera bevat ook een hogere beeldresolutie bij 1080p en kan live-opnames maken. Als bonus heeft het gratis cloudopslag en werkt het met Alexa. U kunt bijvoorbeeld spraakbesturing aan het apparaat toevoegen door de camera aan te schaffen in een pakket met de Echoshow 5 .

Maar wat echt onze aandacht trok, is dat de Blink XT2 geen fancy draadinstallatie vereist. In feite werkt de camera op twee AA-lithiumbatterijen die volgens de productbeschrijving twee jaar meegaan. Dus als u de camera naar een andere kamer wilt verplaatsen, kunt u dat relatief eenvoudig doen.

Om de . te gebruiken apparaat , maak een account aan op de Blink-app en sluit de synchronisatiemodule aan. Nadat je dit hebt gedaan, plaats je je twee AA-batterijen in de camera en je bent klaar om te gaan.

Krediet: Amazon

Voor degenen die hun huisdieren of dieren in de buurt goed in de gaten willen houden, is de Blink XT2 een geweldige optie, volgens aan één recensent.

Ik wist niet zeker hoe goed het zou werken, maar het pikt konijnen, wasberen en herten op die allemaal samen eten, ze schreef . Het doet geweldig werk door ons te waarschuwen voor iedereen bij onze voordeur, en ik kan ze niet genoeg aanbevelen. Als je dieren wilt zien, zijn ze geweldig.

Nog een Amazon-shopper genoemd dat ondanks dat ik sceptisch was over een camera op batterijen, de videokwaliteit uitstekend was.

3 in 1 verwarmde nekmassager

Het nachtzicht is net zo indrukwekkend, de recensent schreef . In het begin was ik bezorgd over het gebruik van een camera die op batterijen werkt. De app is nuttig geweest bij het aanbevelen van manieren om de levensduur van de batterij te verlengen. Je moet bereid zijn om wat tijd te besteden aan het oefenen met de verschillende instellingen, maar met een beetje inspanning kun je precies krijgen wat je nodig hebt.

Als je dit verhaal leuk vond, wil je misschien lezen over dit 'kleine maar machtige' beveiligingsalarm van $ 11 waar shoppers dol op zijn.