Deze Mickey Mouse-wafelmaker helpt bij het maken van het beroemde ontbijt van Disney World thuis

Deze Mickey Mouse-wafelmaker helpt bij het maken van het beroemde ontbijt van Disney World thuis

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Disney serveert ontbijt als geen ander!

alexis ren over dansen met de sterren

Toen ik opgroeide, had ik het geluk Disney World ongeveer negen of tien keer te bezoeken, en geen reis was compleet zonder te gaan zitten voor een karakterontbijt. De maaltijd wordt begeleid door Mickey Mouse, Minnie Mouse en meer van je favoriete Disney-personages, die elke tafel met fans bezoeken om handtekeningen te tekenen en foto's te maken.Afgezien van de personages, was een opvallend menu-item altijd de Mickey Mouse-wafels. Simpel en eenvoudig, het zijn heerlijk luchtige wafels in de vorm van de hoofdmuis. In feite, zoals veel Mickey-vormig voedsel, kun je ze vinden in de meeste restaurants die ontbijt serveren in Disney-parken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Disney Kawaii (@love.all.things.disney.kawaii) op 18 april 2020 om 15:12 PDT

Als je een reis naar Disney aan het plannen was, herinneringen op wilt halen aan een reis of gewoon een hele grote fan bent, kun je thuis je eigen Mickey Mouse-wafels maken (voor minder dan de prijs van een uitgebreid ontbijt bij Disney, zou ik kunnen toevoegen) .

De Mickey Mouse wafelijzer werkt als elk ander apparaat om wafels te maken. Giet je wafelbeslag (niet meegeleverd) op de antiaanbakplaten, sluit het deksel en bak. Het apparaat kan maximaal één wafel van 6 inch per keer maken.

Winkel: Mickey Mouse Wafelijzer , ,95

Mickey Mouse wafelijzer

Krediet: ShopDisney

Sommige recensenten merken echter op dat hoewel het Mickey Mouse-wafels zijn, ze niet helemaal hetzelfde zijn als je zou krijgen in de Amerikaanse parken; ze zijn rondom een ​​beetje dunner, maar meer gezwollen in de oren. (Je kunt er een zien in de afbeelding hierboven.)

hoe worden de kipnuggets van McDonald's gemaakt?

[De wafels] komen elke keer weer perfect uit. Ze zijn aan de dunne kant als het om wafels gaat, houd daar rekening mee als je van Belgische wafels houdt of die in de Disney-parken, schreef een recensent .

Als je volledig wilt gaan voor authenticiteit, verkoopt Disney ook een limited-edition double flip wafelijzer , wat het echte werk maakt . Deze wafels zijn dikker en hebben diepere ribbels voor veel boter en stroop, net als in de parken. De maker is iets duurder, maar maakt ook maximaal zes wafels tegelijk.

Winkel: Mickey Mouse 90e verjaardag dubbele flip wafelijzer , $ 74,95

Mickey Mouse wafelijzer

Krediet: ShopDisney

Welke wafelijzer je ook kiest, het maken van Mickey Mouse-wafels is een leuke manier om de Disney-parken in huis te halen. En als je echt authentiek wilt worden, kun je Disney's wafelrecept thuis uitproberen, dat volgens de Disney Food Blog , is gemaakt met Golden Gemoute Wafel- en Pannenkoekmeel .

Als je dit artikel leuk vond, vind je het misschien ook leuk om te lezen hoe Disney nu stoffen gezichtsmaskers verkoopt, waaronder een Baby Yoda-versie.