Dit is de meest comfortabele trui met V-hals bij Nordstrom

Dit is de meest comfortabele trui met V-hals bij Nordstrom

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Er gaat niets boven een comfortabele trui met een vleugje flair. Als je op zoek bent naar iets lichts dat je kunt dragen voor Zoom-gesprekken en virtuele bijeenkomsten, dan is dit de trui met V-hals waar shoppers geen genoeg van kunnen krijgen. Het is momenteel te koop bij Nordstrom .

Trui met plooien aan de voorkant , $ 29,97 + ($ 65)

Krediet: NordstromKoop nu

Wat is er niet zo dol op deze geplooide wikkelsweater? De trui heeft een overslag V-hals snit aan de voorkant met een gesynchroniseerde tailleband, verkrijgbaar in drie kleuren van maat XS-XL. Het is ook licht genoeg voor warmere dagen, maar koel genoeg voor die lentedagen die meer op herfst lijken.

Het is gemakkelijk een stuk dat je naar boven of naar beneden kunt kleden, afhankelijk van je humeur. Klanten die deze trui bezitten, hebben ook hun liefde voor de dikte en draagbaarheid van de trui gedeeld. één recensent schreef , Dit is erg flatterend en heeft een gemiddelde dikte. Ter referentie, ik ben 5'10 en kocht het medium, en [het] raakt me met een lage taille. Als een vrouw met een grotere buste, hou ik van de dekking, maar ik vind het ook leuk dat het mijn vorm flatteert.

Momenteel heeft Nordstrom: honderden kortingen op kleding, schoonheid en huisbenodigdheden. Serieus, u kunt meer dan 60 procent besparen op uw favoriete producten; eerlijk gezegd is het muziek in onze oren.

Als je dit bericht leuk vond, kijk dan eens De 5 beste schoonheidsproducten die nu te koop zijn bij Nordstrom voor minder dan $ 25 .