Dit is de beste soundbar-deal bij Walmart - en het is in de aanbieding voor $ 59

Dit is de beste soundbar-deal bij Walmart - en het is in de aanbieding voor $ 59

Dit artikel wordt u aangeboden door Walmart en gemaakt door het handelsteam van Getgrassroots. Als u besluit om producten te kopen via onderstaande links, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

De kans is groot dat je deze zomer een paar series en films hebt doorgeploegd, waardoor je tv waarschijnlijk in overdrive is gegaan. En als u de native speakers van uw televisie als uw primaire audio-uitvoerbron gebruikt, loopt u serieus iets mis.

zoals wij eerder uitgelegd , ongeacht het model of merk van uw tv, het is algemeen bekend dat ze allemaal audio van lage kwaliteit uitzenden die het programma geen recht doet. De beste en gemakkelijkste manier om dit op te lossen, is door een soundbar aan je tv-opstelling toe te voegen, en deze bestverkochte Philips-optie is te koop voor $ 59 bij Walmart - $ 30 korting op de oorspronkelijke verkoopprijs!Philips HTL1520B 2.1-kanaals soundbar met draadloze subwoofer , (Orig. )

Krediet: Walmart

Koop nu bij Walmart

Dit is het perfecte moment om te genieten van die zomerse filmavonden met je partner, je kamergenoot, je vrienden of gewoon jezelf! En de beste manier om het elke keer de moeite waard te maken, is met een soundbar die je de perfecte surround sound-ervaring geeft die verandert je woonkamer in een bioscoop .

op tinder kun je zien wie je leuk vindt

Walmart heeft momenteel tonnen van combo-deals voor soundbar en subwoofer om uit te kiezen , maar deze is absoluut de beste waar voor je geld.

Behalve dat het een bestseller is van een merk dat de wereld kent en vertrouwt, is de Philips HTL1520B 2.1-kanaals soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer om u van de juiste hoeveelheid bas te voorzien om u dat bioscoopgevoel vanaf uw bank te geven.

Voor het geval je niet bekend bent, hier is hoe soundbars werken en waarom het de investering waard is.

Soundbars bieden een rijkere, robuustere geluidsweergave van uw tv en zijn meestal beschikbaar in verschillende kanalen, aangegeven in decimaal formaat. De 2.1, bijvoorbeeld in de Philips HTL1520B 2.1-kanaals soundbar met draadloze subwoofer verwijst naar het aantal kanalen en subwoofers dat in de soundbar is opgenomen.

Dus voor dit model verwijst het nummer voor de punt naar de linker- en rechterluidsprekers (twee), en het nummer naar rechts verwijst naar het aantal subwoofers (1).

Krediet: Walmart

Walmart-shoppers kunnen niet stoppen met enthousiast te zijn over deze Philips-soundbar, en sommigen zeggen dat hij uitzendt mooi, gedurfd geluid .

Ik vind het leuk omdat het een draadloze subwoofer heeft om realistisch geluid toevoegen aan muziek en films , schreef een shopper, terwijl een ander eraan toevoegde dat de geluid is zeer helder en helder .

Een bepaalde shopper die in het verleden veel ervaring had met soundbars, voegde eraan toe dat deze blaast de rest uit het water .

Het geluid is zo veel beter dan mijn laatste soundbar die geen subwoofer had, schreef de vijfsterrenrecensent. Zo'n verschil! Het was gemakkelijk te krijgen, dus ik kan het volume ook op de afstandsbediening van mijn tv aanpassen.

PS Als je van plan bent om je eigen filmavond met deze Philips-soundbar te organiseren en een paar snacks nodig hebt om bij je film te combineren, overweeg dan om je aan te melden voor Walmart+ . Met de betaalbare service kun je gratis boodschappen laten bezorgen vanuit je winkel op tijdvakken die voor leden zijn gereserveerd.

Als je genoten hebt van dit verhaal, bekijk de drie beste draadloze Bluetooth-luidsprekers die je kunt kopen (tegen drie verschillende prijspunten) .