Deze kaars van FORVR Mood is het meest luxueuze dat ik ooit heb geroken

Deze kaars van FORVR Mood is het meest luxueuze dat ik ooit heb geroken

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Hoewel ik mezelf geen kaarsensnob noem, kan ik toegeven dat er goed ruikende kaarsen zijn, en dan zijn er die kaarsen die je hele humeur veranderen. Terwijl ik niet per se op jacht was naar een nieuwe kaarsgeur, toen ik dat leerde Het lifestyle-merk van Jackie Aina , FORVR Mood, had een nieuwe duo-set genaamd Old Money, New Money die uitkwam, ik dacht dat ik het eens zou proberen.

Laat me zeggen dat deze kaarsen me permanent hebben getransformeerd. Ik doe die uitspraak ook niet zomaar. Dit is waarom:Livin Lavish-bundel , $96

Krediet: FORVR Mood

Koop nu

Van de twee geuren in de Livin Lavish-bundel was mijn favoriet Old Money. Het heeft tonen van bruine suiker, kaneel, vanille, pecannoten, romige boter en cognac. Voor mij ruikt het naar een zoete, rokerige geroosterde kaneel.

Je zult deze kaars waarderen omdat hij een lange brandtijd heeft en hij zich echt door de hele kamer verspreidt. De prijs maakte me eerst bang. Maar het duurt zo lang, het is elke cent waard. Ik stak de kaars aan en verliet de kamer. Toen ik terugkwam, rook de hele kamer naar een geurige traktatie. Ik weet niet zeker hoe ik leefde voordat ik deze kaarsen probeerde - maar nu ben ik hervormd en alle kaarsenliefhebbers zullen me dankbaar zijn.

Als je nieuwsgierig bent, is New Money alles licht en fris. Het heeft tonen van frisse kustbries, bes, kokosnoot, ananas, jasmijn, vanille, musk en karamel. En de set wordt geleverd met een edelsteen onderzetter.

De Livin Lavish-bundel is momenteel niet op voorraad, en ja, mijn hart brak. Het zette me er echter toe aan om voor de herfst en winter wat meer FORVR Mood-kaarsen uit te geven. Een perfect kerstcadeau? Absoluut. Je zult me ​​​​binnenkort dankbaar zijn.

Hieronder staan ​​​​enkele alternatieven die u bij Sephora kunt pakken als u enkele FORVR Mood-kaarsen wilt bemachtigen.

Cuffing seizoen kaars , $ 38

Krediet: Sephora

Deze kaars bevat tonen van zoute citroen, viooltje, jasmijn en douglas.

Koop nu

aangekoekte kaars , $ 38

Krediet: Sephora

Als je van warme en pittige geuren houdt, zul je dol zijn op deze kaars met sprankelende tonen van ananas, honing, kokosnoot, musk en vanillestokje.

Koop nu

Links op leeskaars , $ 38

Krediet: Sephora

Dit is een zachte kaars met tonen van kokosmelk en karamel.

Koop nu

Als je dit bericht leuk vond, kijk dan eens de beste bruine lippenstiften voor een bruine huid .