Deze haarolie van $ 22 bij Nordstrom herstelt zelfs het droogste haar

Deze haarolie van $ 22 bij Nordstrom herstelt zelfs het droogste haar

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Het is geen geheim dat een gerichte haarolie de potentie heeft om: je lokken drastisch verbeteren . Of je nu droog, dik, gestructureerd of krullend haar hebt, de meeste mensen kunnen baat hebben bij het toevoegen van een olie aan hun dagelijkse routine. Het beste is dat er zoveel haaroliën op de markt zijn - er is voor praktisch iedereen een oplossing.

voorbij om Nordstrom , kopers kopen op Dominicaanse verboden olie , een haarolie van $ 22 van het merk Bomba Curls, eigendom van Black en Latinx. Dit product is zo goed, het won een Getgrassroots Beauty Impact Award !Dominicaanse verboden olie , $ 22

Credit:

Dus wat doet deze haarolie? Volgens de productbeschrijving is het geformuleerd om kroezen, gespleten punten en breuk te verminderen en tegelijkertijd de gezondheid en glans van het haar te verbeteren. Je kunt het dagelijks gebruiken of zelfs als pre-shampoo behandeling. Sommige shoppers zweren er zelfs bij als haarmasker voor de nacht.

Mensen die de olie hebben gekocht, kunnen er niet over ophouden er enthousiast over te zijn. Een shopper schreef: Lichte haarolie [die] vocht vasthoudt [en] een beetje gaat een lange weg. [Deze olie geeft ook] glans en ruikt lekker. Een must-have. Bedankt, Nordstrom, voor het dragen van een prachtig product.

Een shopper met krullend haar ging zelfs zo ver om te zeggen dat dit de beste haarolie is! Echt gehydrateerd en verminderd kroezen van mijn krullen.

Wacht dus niet te lang. Als je in je beste haardagen wilt stappen, pak dan deze haarolie voordat hij op is. En als je er toch bent, ga je gang en shop je door alle geweldige dingen in de uitverkoop .

Op de hoogte blijven van alles wat met beauty te maken heeft? Kijk maar Getgrassroots Live: Schoonheid elke maandag om 13 uur EST/10 uur PST om de beste producten en de laatste trends te ontdekken.

Als je dit bericht leuk vond, kijk dan eens 'Dit is de beste die ik ooit heb gebruikt': dit eersteklas shampoo- en conditionerduo voor dunner wordend haar kost minder dan $ 30 .