Deze 2-in-1 shampoo & conditioner is het enige dat ik gebruik om mijn honden te wassen

Deze 2-in-1 shampoo & conditioner is het enige dat ik gebruik om mijn honden te wassen

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

65 inch smart tv walmart

Hondenouder zijn heeft veel voordelen, maar er zijn zeker enkele uitdagingen. Badtijd is een van die uitdagingen.

Als je een pluizige vachtbaby hebt die schoongemaakt moet worden, laat me je dan kennismaken met de enige hondenshampoo en conditioner die ik op mijn twee terriers gebruik.Burt's Bees Hondenshampoo & Conditioner , $ 13,78

Krediet: Amazon

Behalve het feit dat je krijgt twee flessen van deze twee-in-een hondenshampoo en conditioner, dit product reinigt en kalmeert de vacht van uw pup in een mum van tijd. Met volledig natuurlijke ingrediënten zoals karnemelk, die de huid kalmeert en het haar verzacht, zorgt deze multitasking wasbeurt ervoor dat zelfs de meest gevoelige vacht schoon kan worden.

Een ding waar veel hondenbezitters aan denken, zijn de ingrediënten en formulering van producten. De combinatie van pH-gebalanceerde shampoo en conditioner is vrij van geurstoffen, sulfaten, kleurstoffen en agressieve chemicaliën. De zachte formule voorkomt dat uw hond in tranen uitbarst als er een beetje in de ogen komt.

Ten slotte bevat dit product lijnzaadolie, die de vacht diep conditioneert. Persoonlijk was dit geweldig voor een van mijn honden, die een drogere vacht heeft en meer hydratatie nodig heeft. Een beetje van dit product gaat een lange weg, dus je zult het een tijdje hebben.

beste rode lippenstift voor een zwarte huid

Koop deze set nu en kom een ​​stap dichter bij schone en gelukkige honden!

Als je dit bericht leuk vond, kijk dan eens de beste bruine lippenstiften voor een bruine huid .