De ThirdLove Classic T-Shirt bh heeft meer dan 48.000 reviews

De ThirdLove Classic T-Shirt bh heeft meer dan 48.000 reviews

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Je kunt er echt niet omheen - winkelen voor een Goed is niet gemakkelijk. Een winkel binnengaan en een vreemde van dichtbij en persoonlijk hebben om je maten op te nemen, is, eh, ongemakkelijk. Aan de andere kant is het bepalen van je maat tijdens het online winkelen echt het ultieme raadspel.

Daarom houden merken van DerdeLiefde bloeien tegenwoordig. Ze herkenden een probleem en komen met oplossingen! ThirdLove heeft maatinclusiviteit naar een geheel nieuw niveau getild. Hun bh's worden niet alleen aangeboden in bandmaten 30-48, maar ze worden ook aangeboden in cupmaten A-I, inclusief hun eigen halve cupmaten. Om het bestellen van de juiste maat de eerste keer nog makkelijker te maken, heeft het merk een online paskamer die schokkend nauwkeurige aanbevelingen levert.Als je eenmaal je maat hebt bepaald, kun je beginnen met het leuke deel van het kiezen van een mooie nieuwe bh. ThirdLove heeft heel veel stijlen om uit te kiezen, waaronder: duik stijlen, racerback silhouetten en meer. Als je echter nieuw bent bij het merk, moet je zeker beginnen met hun best-selling Klassieke T-shirt-bh .

24/7™ klassieke T-shirt-bh , $ 65

Krediet: ThirdLove

wasmachine en droger sets walmart
Koop nu

24/7™ klassieke T-shirt-bh , $ 65

Krediet: ThirdLove

Koop nu

24/7™ klassieke T-shirt-bh , $ 65

Krediet: ThirdLove

Koop nu

24/7™ klassieke T-shirt-bh , $ 65

Krediet: ThirdLove

kopje water op het hoofd tegen hoofdpijn
Koop nu

Hoe populair is deze beha eigenlijk? Net als bijna 50.000 beoordelingen populair! Shoppers houden van de klassieke vorm die soepel onder kleding ligt en van alle aangeboden kleuropties. Het is echt de perfecte bh voor elke dag die je elke dag met plezier zult bereiken, en shoppers kunnen niet stoppen met het zingen van zijn lof.

De bh waar ik op heb gewacht! één shopper schreef in hun recensie . Het is perfect! Ik ben dol op het riemdetail en het materiaal is zo comfortabel. De stijl ziet er zelfs schattig uit in mijn grotere cupmaat (34E). Ik waardeer ook de subtiele vulling die geen bulk toevoegt.

Een andere klant schreef , Ik bestelde drie verschillende bh's bij mijn eerste aankoop, en ik voeg er nu nog twee toe om meer te hebben zoals deze. De 24/7 T-shirt-bh is verreweg de meest comfortabele en best passende bh die ik ooit heb gedragen!

Hoewel de ThirdLove Classic T-shirt-bh heel veel positieve lovende recensies heeft, is het niet perfect voor iedereen.

Eén shopper die een beoordeling van vier sterren achterliet commentaar gegeven , Deze bh zit erg comfortabel! Pasvorm is perfect! De enige reden waarom ik geen vijf sterren heb gegeven, is vanwege [de] achterriem. Ik wou dat ThirdLove deze bh zou maken met een bredere rug om het rugvet te bedekken.

Een andere recensent noemde problemen met de riemen die ongemakkelijk waren. Ik hou van deze bh, maar de bandjes graven echt in mijn schouders, Zij schreven . Brede banden zouden beter zijn.

wat betekent het als iemand nee zegt?

Feit is dat er niet zoiets bestaat als de perfecte bh voor elk persoon. Dat gezegd hebbende, duizenden mensen hebben allemaal goede dingen te zeggen over de ThirdLove Classic T-Shirt Bra. Als je op zoek bent naar nieuwe lingerie, dan is dit zeker een item om op je lijstje te zetten.

Als je dit verhaal leuk vond, winkel dan De schattigste nieuwe badkleding van Abercrombie .