Deze strakke persoonlijke alarmen zijn gemaakt voor vrouwen, door vrouwen

Deze strakke persoonlijke alarmen zijn gemaakt voor vrouwen, door vrouwen

Getgrassroots is trots op het vieren van bedrijven die eigendom zijn van vrouwen. Tijdens de Women's History Month zal ons team elke dag een nieuw vrouwelijk bedrijf onder de aandacht brengen. We moedigen u aan om vandaag en daarna te steunen.

Toen de zussen Amy Ferber en Ali Ferber Peters hun oudste kinderen naar de universiteit stuurden, wilden ze hen een gevoel van veiligheid kunnen geven als ze niet thuis waren. Deze moederliefde zorgde ervoor dat het duo werd opgericht Vogeltje .

telefoonhoesje met ingebouwd licht

Birdie verkoopt moderne, persoonlijke alarmen. Wanneer geactiveerd, zenden deze slanke alarmen een doordringend alarm van 130 decibel en een knipperend stroboscooplicht uit. Als je niet zeker weet hoe hard 130 decibel is, is het vergelijkbaar met een straalmotor 100 [voet] boven het hoofd !Mede-oprichters en zussen, Amy Ferber en Ali Ferber Peters.
Krediet: Birdie

Birdie-alarmen zijn perfect voor mensen die 's avonds laat pendelen, vaak alleen op avontuur gaan of gewoon op zoek zijn naar wat geruststelling in de hand. Als je ooit hebt gewenst dat je een manier had om onmiddellijke aandacht te krijgen, of je nu gekwetst of ziek was of je ongemakkelijk voelde, dan is dit alarm misschien wat je zocht.

Klein genoeg om aan je sleutelhanger, tasriem of riemlus toe te voegen, het gebruik van het alarm kan niet eenvoudiger. Je trekt gewoon aan de ring aan de bovenkant van het alarm om het aan te zetten en zet de ring er weer in om het uit te zetten. Elk alarm wordt geleverd met een stevige koperen sleutelhanger, zodat je hem overal veilig kunt bevestigen.

Winkel: Birdie persoonlijk veiligheidsalarm , ,95

Vogeltje

Volgens de productbeschrijving is elke Birdie: met de hand getest en gebouwd om lang mee te gaan . Zij [de Birdie] gaat indien nodig aan en uit en wordt geleverd met [vervangbare] batterijen die 40 ononderbroken minuten meegaan.

orkaanbestendig zeecontainerhuis

Het merk merkt echter op dat voordat u uw alarm gebruikt, je zou het moeten testen . Om dit te doen, kunt u uw vinger over de achterste luidspreker plaatsen om uw oren te beschermen, aan de ring trekken en ervoor zorgen dat de sirene en het licht werken. Nadat u hebt bevestigd dat het alarm werkt, klikt u de pin er weer in om het uit te schakelen.

Bovendien doneert Birdie voor elk gekocht alarm een ​​percentage van elke verkoop aan partnerorganisaties die de veiligheid, onderdak en gezondheid van vrouwen ondersteunen.

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan de slimme apparaten waar een redacteur dol op is.