Deze leuke rekenspelletjes zullen je kind enthousiast maken om weer naar school te gaan

Deze leuke rekenspelletjes zullen je kind enthousiast maken om weer naar school te gaan

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Voor veel ouders kan het voelen alsof de lessen nog niet zo lang geleden zijn geëindigd, maar het seizoen van terug naar school is aangebroken. Kinderen in sommige staten zitten al weer in de klas, terwijl vele anderen zich voorbereiden om de komende weken terug te gaan.

Als de zomer een waas is van roadtrips, middagen bij het zwembad en niet veel academici, overweeg dan om de rest van de zomer wat tijd door te brengen met het doen van leuke wiskundespelletjes met je kinderen. Ze zijn niet alleen een geweldige manier om de tijd met het gezin binnenshuis door te brengen, maar ze kunnen ook zomerverschuivingen helpen voorkomen.Vindingrijke ouders weten dat leuke rekenspelletjes eigenlijk overal om ons heen zijn. Snijdt u een recept doormidden of verdubbelt u het tijdens het koken? Dat is een rekenspel. Huishoudelijke taken verdelen en uitzoeken hoe lang ze duren? Ja, daar is ook wiskunde voor nodig.

longchamp le pliage draagtas uitverkoop

Als je echter op zoek bent naar meer traditionele spellen met een bord, kaarten en/of kleurrijke stukken, ga dan naar Amazon. Er is een verrassend aantal echt leuke wiskundespelletjes beschikbaar op de site voor kinderen van alle leeftijden. Bekijk hieronder vijf topkeuzes.

een. Bewijs! Math Game - Het snelle spel van mentale wiskundemagie , $ 17,99

Krediet: Amazon

Koop nu

Als je de mentale rekenvaardigheden van je kind wilt aanscherpen, bestel dan deze best beoordeelde kaartspel ontworpen voor kinderen van negen jaar en ouder. Het helpt kinderen vermenigvuldigen, delen, optellen, aftrekken en vierkantswortels te oefenen.

twee. Lydaz Houten Puzzels Tellen Speelgoed , $ 15,99

geheime kelder gevonden in huis

Krediet: Amazon

Koop nu

Deze Houten puzzels telspeelgoed is een geweldige optie voor jongere kinderen die net de basis van wiskunde leren. Het is kleurrijk en heeft schattige dieren op de kaarten om het leren optellen en aftrekken leuker te maken.

3. Educatieve inzichten Math Whiz - Elektronisch rekenspel voor kinderen vanaf 6 jaar , $ 27,69 (oorspronkelijk $ 34,99)

goede cadeau-ideeën voor witte olifanten $ 20

Krediet: Amazon

Koop nu

Investeer hierin voor kinderen die dol zijn op gadgets Elektronisch rekenspel . Dit leuke rekenspel is ideaal voor kinderen vanaf zes jaar en heeft acht verschillende niveaus om veel verschillende rekenvaardigheden te testen.

Vier. School Zone - Spelkaarten voor vermenigvuldiging van wiskundige oorlogen , $ 2,99

Krediet: Amazon

kan deze video 1 miljoen dislikes krijgen?"
Koop nu

Een slimme kijk op een klassiek spel, deze Math War-spelkaarten helpt ervoor te zorgen dat de vermenigvuldigingsvaardigheden van uw kind scherp blijven.

5. Adsumudi Math Game - Het monsterlijk leuke, slimme spel voor kinderen om vermenigvuldigen, delen, optellen en aftrekken te oefenen , $ 17,99

Krediet: Amazon

Koop nu

Deze wiskunde spel is een geweldige optie als je meerdere kinderen hebt of als je op zoek bent naar een spel dat je kind jarenlang kan gebruiken. Volgens de productbeschrijving zijn er verschillende spelniveaus op elke kaart en bevatten de 52 dubbelzijdige kaarten 416 unieke uitdagingen.

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens 10 rugzakken onder de $ 20 die perfect zijn voor terug naar school.