Deze ontbijtgranen dispensers zijn super schattig en uiterst praktisch

Deze ontbijtgranen dispensers zijn super schattig en uiterst praktisch

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Het huidige klimaat in de VS heeft Clorox-doekjes en handdesinfecterend middel oppermachtig. Met deze nieuwe focus op ziektekiemen willen velen opnieuw evalueren wat ze in huis halen, in de hoop de verspreiding van virussen te stoppen. Sommigen gaan zelfs zo ver als onnodige boodschappenverpakkingen weggooien zoals graandozen in de hoop de besmetting te verminderen. Maar maak je geen zorgen. TikTok heeft een hippe manier gevonden om al die onverpakte ontbijtgranen op te slaan die zowel Instagrambaar als superpraktisch zijn.

Droogvoerdispensers , die te vinden zijn op Amazon , zijn perfect voor schattige maar toch praktische inrichting . De esthetisch aantrekkelijke dispensers worden van bovenaf gevuld met droogvoer dat u wilt doseren. Door aan een knop aan de voorkant te draaien, kun je zoveel ontbijtgranen of droge goederen vrijgeven als je wilt. Eén TikTok met het product heeft meer dan 1,7 miljoen likes op het platform.Graandozen zijn vaak onaangenaam kleurrijk en cartoonachtig en kunnen je keukeninrichting verkrampen. Deze dispenser-hack houdt je keuken strak en modern - zelfs als je van Froot Loops en Lucky Charms houdt.

@teresalauracaruso

Mijn favoriete Amazon-producten: deel 27! wat is jouw favoriet? #Retail-therapie #amazon #amazonfinds #founditonamazon #amazonmusthaves #tiktokreviews

♬ origineel geluid – teresalauracaruso

De dispensers, die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, worden verkocht met één, twee of drie compartimenten. Met dispensers met één compartiment kost minder dan $ 20, deze hack voor keukeninrichting ziet er veel duurder uit dan hij in werkelijkheid is. Je snack opeten zag er nog nooit zo goed uit.

Winkel: Droogvoerdispenser in zilver , $ 15,73 (Orig. $ 23,95)

Krediet: Amazon

Stukjes zeep met geld erin

Winkel: Droogvoerdispenser in wit , $ 18,59 (oorspronkelijk $ 34,99)

Krediet: Amazon

Winkel: Droogvoerdispenser in zwart , $ 25,99

CreditL Amazon

Winkel: Droogvoerautomaat in rood , $ 14,44 (Orig. $ 23,95)

Krediet: Amazon

Winkel: Droogvoerautomaat in roestvrij staal , $ 54,81

Krediet: Amazon

Winkel: Dubbele droogvoerdispenser in zilver , $ 40,49 (oorspronkelijk $ 48,99)

Krediet: Amazon

Winkel: Dubbele droogvoerdispenser in zwart , $ 39,99

Krediet: Amazon

Winkel: Dubbele dispenser voor droogvoer in wit , $ 49,99

Krediet: Amazon

Winkel: Dubbele droogvoerdispenser in rood , $ 25,74 (oorspronkelijk $ 38,95)

Krediet: Amazon

Winkel: Dubbele dispenser voor droogvoer in roestvrij staal , $ 76,99 (oorspronkelijk $ 190)

Krediet: Amazon

Winkel: Drievoudige dispenser voor droog voedsel in roestvrij staal , $ 92,99 (oorspronkelijk $ 163,99)

Krediet: Amazon

Winkel: Drievoudige dispenser voor droogvoer in zwart , $ 122,97

Krediet: Amazon

Als je dit verhaal leuk vond, kun je deze ook shoppen geurende betonnen kaarsen die zen en stijl in je huis kunnen brengen.