Tiener zamelt geld in om zichzelf te onderhouden nadat ouders binnen een maand na elkaar overlijden

Tiener zamelt geld in om zichzelf te onderhouden nadat ouders binnen een maand na elkaar overlijden

Een tiener uit New York City heeft een inzamelingsactie gelanceerd om zijn hbo-opleiding te ondersteunen nadat zijn beide ouders een maand na elkaar zijn overleden LIC-bericht rapporten.

In maart liep Roberto Tobias Jr., een 17-jarige inwoner van Astoria en een opgroeiende senior aan de Frank McCourt High School in Manhattan, samen met zijn gezin COVID-19 op. volgens zijn GoFundMe campagne, was zijn vader, de 72-jarige Roberto Tobias Sr., de eerste die het virus kreeg en was hij een diabeet en een zware roker. Roberto voegde eraan toe dat zijn moeder, Loida, een verpleegster die ook diabeet was en hypertensie had, bijzonder kwetsbaar was.

Binnen een paar weken begon de gezondheid van mijn vader te verslechteren en mijn moeder gebruikte haar vakantiedagen om voor mijn vader te zorgen, schreef de 17-jarige. Ze is verpleegster en natuurlijk wilde ze onze vader helpen en ervoor zorgen dat hij hier hopelijk van zou herstellen.Helaas werd ook de moeder van de tiener ziek.

Dit zou er uiteindelijk toe leiden dat het virus zich zou verspreiden naar de rest van mijn familie en dat we wekenlang in slechte conditie zouden zijn, legde hij uit. Helaas kregen mijn ouders de dupe van het virus en werden ze uiteindelijk in het ziekenhuis opgenomen omdat hun toestand verslechterde. Hoewel de kans klein was, hadden mijn zus en ik hoop dat ze zouden herstellen en uiteindelijk zouden worden ontslagen, maar helaas gingen ze uiteindelijk voorbij.

Roberto's vader, die uit de Filippijnen emigreerde en uiteindelijk barman werd bij het World Trade Center, stierf op 30 mei. De moeder van de middelbare schoolstudent, die hoofdverpleegster was in het Harlem Hospital Center, stierf op 30 juni.

Als gevolg hiervan heeft de tiener nu weinig tot geen inkomen om op te leunen. Met zijn GoFundMe hoopt hij genoeg geld in te zamelen om zijn opleiding na de middelbare school voort te zetten.

Mijn realisatie van mijn dromen kwam van inspiratie van mijn ouders, het leren van mijn ware passies en de ontdekking van wat ik wilde nastreven in mijn leven, schreef hij. Als ik naar de universiteit ga, wil ik [pre-med] studeren en naar de medische school gaan om een ​​carrière als neurochirurg na te streven.

Op 22 juli heeft de tiener bijna $ 69.000 opgehaald van zijn doel van $ 100.000.

Als u overweegt te doneren aan andere doelen, overweeg dan om te helpen Chinatown-bedrijven die het moeilijk hebben tijdens de pandemie.