Leraar transformeert sponzen in 'stille Jenga' voor rustige speeltijd hack

Leraar transformeert sponzen in 'stille Jenga' voor rustige speeltijd hack

Het doe-het-zelf-jenga-spel van deze leraar, gemaakt van sponzen, is een rustige game-wisselaar voor zowel ouders als kinderen!

Ouders en leerkrachten weten dat de speeltijd behoorlijk luidruchtig kan zijn, dus wat is er mooier dan een rustige versie van een klassiek luid spel? Voer stil Jenga .

@teacherhacks

#stilte #spel #leraarhacks #classroomhack #quietgame #jenga #jengablocks #teacherdiy #easydiy #onderwijs #teachersoftiktok♬ origineel geluid – Leraar Hacks

In de klem , TikTok-account Leraar Hacks ( @teacherhacks ) laat zien hoe u het volume op de tuimelbloktoren kunt verlagen met iets dat u waarschijnlijk al in huis heeft: keuken sponzen !

Leg om te beginnen twee verschillende kleuren sponzen horizontaal. Voel je vrij om je Jenga-set aan te passen met elke gewenste kleur sponzen. Zorg ervoor dat ze dik genoeg zijn om op elkaar te stapelen om een ​​stevige toren te vormen.

Snijd vervolgens elke spons verticaal in 5 gelijke blokken, elk ongeveer 2,5 cm lang. Zodra alle 54 stukjes zijn gesneden, zijn ze klaar om te stapelen!

Wanneer kinderen een zacht speelstuk uit een wiebelige stapel sponzen in plaats van houten blokken, zal er geen luide knal zijn als alles omvalt. De enige geluiden die je hoort zijn krijsen en giechelen van verwachting en genot.

Bordspellen en bouwspellen kan in het algemeen kinderen verschillende vaardigheden bijbrengen, zoals teamwerk, probleemoplossing en behendigheid. Om nog maar te zwijgen, dit goedkoop en gemakkelijk doe-het-zelf stille versie van Jenga is ook een stimulerende activiteit om kinderen te vermaken als er thuis stille tijd nodig is.

Stille spelletjes zijn niet alleen een geweldige optie voor wanneer er een slapende baby is of een belangrijk werkbezoek, maar ze zijn ook geweldig voor kinderen die last hebben van zintuiglijke overbelasting en sterk reageren op bepaalde auditieve of visuele prikkels.

Of je nu een ouder bent die rust zoekt of een spel zoekt dat past bij de gevoeligheden van je kind, dit stille Jenga-spel is een leuke, geldbesparende optie.

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens de briljante hack van deze moeder voor het schoonmaken tussen ovendeuren!