Leraar deelt handige truc om boze ouders te kalmeren

Leraar deelt handige truc om boze ouders te kalmeren

De handige truc van deze TikTok-leraar om boze ouders te kalmeren is ook geweldig voor het omgaan met moeilijke mensen in het algemeen!

TikToker Josh Helms ( @shuahel ) is een docent en artiest met meerdere koppeltekens die regelmatig komische mijmeringen uit zijn dagelijks leven deelt. Onlangs plaatste Helms een video waarin hij beschrijft hoe conflict oplossingsmethode die hij tijdens zijn opvoeder training in de eerste plaats voor het omgaan met boze ouders.

@shuahel

#conflict #conflictoplossing #therapie #mentale gezondheid #adhd #onderwijs #lifehack #psychologie #teachersoftiktok #neurodivergent #voor joubaby neushoorn san diego dierentuin
♬ origineel geluid – shuahel

Voordat hij verder in detail gaat, waarschuwt Helms dat als je op zoek bent naar een manier om agressief terug te zijn naar mensen, dit niet jouw ding is. De beoefening is passief, vreedzaam en heel erg waterbender.

Om bliksem om te leiden, is het belangrijk om te onthouden dat wanneer hij met een boos persoon te maken heeft, die persoon meestal tijd heeft gehad om na te denken en te overdenken en zijn woede te rechtvaardigen, dus het bouwt zich gewoon in hen op en moet worden losgelaten.

Dus je eerste prioriteit, wanneer ze al die elektriciteit en bliksem naar je gooien, is dat je ze alles eruit moet laten halen, instrueert Helms.

Als de dingen gemeen en agressief worden, herhaalt Helms dat wat er ook gebeurt, altijd moet vermijden te reageren. Streef er in plaats daarvan naar om antwoorden .

Wat betreft de omleiding, zodra de opgewonden persoon hun gedachten en gevoelens heeft losgemaakt, ga je herhalen wat ze zeiden, heel bedachtzaam, vredig, kalm, en dan eindig je met de zin: 'Dat is wat je hebt gezegd, is dat wat je bedoelde?'

pacsun koop er een krijg er drie gratis

Want het blijkt dat als de meeste mensen hun gemene agressieve onbeschoftheid op een kalme, vredige toon tegen hen hebben gezegd, ze daar twijfels over hebben, zegt Helms.

Hij vermeldt dan om altijd te eindigen met de hoopvolle zin: ik wil dit met u doornemen, en ik geloof dat we dat kunnen, voordat u de feiten van de situatie neerlegt.

Helms zegt dat de belangrijkste afhaalmogelijkheid bij het omgaan met conflicten is om niet toe te geven aan je emotionele reacties, want om de energie van een ander te buigen, moet je eigen geest onbuigbaar zijn.

Koel blijven in tijden van stress is niet alleen een waardevolle vaardigheid voor problemen in de klas, maar het is ook gunstig voor meningsverschillen buiten in de echte wereld. Wat er ook gebeurt, er zullen altijd situaties zijn die ons storen, maar de tijd nemen om te reageren en niet te reageren is absoluut een geweldige vaardigheid voor ons allemaal om te oefenen!

Getgrassroots is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier !

Als je dit verhaal leuk vond, kijk dan eens deze moeder die werd beschuldigd van 'kindermishandeling' voor het soort lunches dat ze voor haar 5-jarige inpakt.