Tata Harper is het door Latinx opgerichte beautymerk met natuurlijke producten die werken

Tata Harper is het door Latinx opgerichte beautymerk met natuurlijke producten die werken

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Getgrassroots is trots om Latinx Heritage Month te vieren. Tijdens deze maand zal ons team een ​​breed scala aan Latinx-merken in de schijnwerpers zetten. We moedigen u aan om vandaag en daarna te steunen.

Prachtige verpakking terzijde, Tata Harper staat bekend om zijn plantaardige huidverzorging formules die echt werken - en dat is precies wat het merk in eerste instantie nastreefde.Het merk is opgericht door de Colombiaanse naamgenoot Tata Harper, die inspiratie putte uit haar dagen doorgebracht in het huis van haar grootmoeder in Barranquilla, Colombia. Terwijl ze daar waren, beoefenden ze schoonheidsrituelen die haar passie voor zowel zelfzorg als huidverzorging aanwakkerden.

Ze lanceerde het gelijknamige merk voor natuurlijke schoonheid in 2010 met luxueuze formuleringen en texturen van bewust geselecteerde ingrediënten.

Tot op heden heeft het merk de reputatie een aantal van de meest geliefde klassiekers van de huidverzorgingsgemeenschap te bezitten.

Bekijk enkele van de best verkochte producten uit de onderstaande lijn.

Tata Harper regenererende reiniger , $ 86

Krediet: Tata Harper

Koop nu

De Tata Harper regenererende reiniger staat als een van de meest populaire gezichtsreinigers voor de gevoelige huid op de markt. Deze dagelijkse reiniging en zachte exfoliërende behandeling, die op de website van het merk de keuze van een redacteur wordt genoemd, polijst en polijst om een ​​gezond ogende, stralende huid te onthullen.

Tata Harper Hydraterende Bloemen Essentie , $ 102

Krediet: Tata Harper

Koop nu

Hyaluronzuur is een van de meest populaire huidverzorgingsingrediënten aller tijden. De Tata Harper Hydraterende Bloemen Essentie gebruikt het effectief zodat gebruikers bij elk gebruik maximaal kunnen profiteren.

Deze hydraterende essence en gezichtsmist hydrateert en maakt de huid voller dankzij het hyaluronzuur en natuurlijke bevochtigingsmiddelen. Het bereidt de huid ook perfect voor om de producten die je daarna aanbrengt beter te absorberen.

Tata Harper zuiverend masker , $ 72

Krediet: Tata Harper

Koop nu

Ten slotte is het merk Zuiverend masker behoort tot de beste op de markt. Het is een detoxkuur in een potje! Dit ontgiftingsmasker voor poriën en mee-eters zuivert de poriën van onzuiverheden om de zichtbare effecten van vervuiling te helpen bestrijden. Als je poriën of een vette huid hebt, is deze een must-have.

Als je genoten hebt van dit verhaal, bekijk de drie nieuwe producten van Great Jones die je in je keuken wilt laten staan .