Doelmedewerker deelt krachtige les na aanrijding met 'respectloze' klant

Doelmedewerker deelt krachtige les na aanrijding met 'respectloze' klant

Een voormalige Target-werknemer gaat viraal na het delen van de respectloze aanloop die ze had met een klant in haar winkel.

TikTok-gebruiker sarah_teee8 gedetailleerd de ontmoeting in a video- , die volgens haar plaatsvond op haar laatste dag bij de winkelketen. Haar clip is sindsdien meer dan 2,3 miljoen keer bekeken.

Het verhaal wordt geprezen als een krachtig voorbeeld van waarom het belangrijk is om winkelpersoneel te respecteren. Zoals sarah_teee8 beweert, begon het toen ze aan het werk was in de self-checkout-lijn.Tijdens de eerste helft van haar dienst hoorde TikToker een oudere klant klagen over de lange rijen voor de kassa in de winkel. Ze bood aan de klant te helpen, verontschuldigde zich voor het wachten en hielp bij het scannen van haar items.

donkerrode lippenstift voor een donkere huid

De klant bleef echter gefrustreerd over het wachten. Sarah_teee8 beweert dat de klant haar vertelde dat ze niet zou werken bij Doel als ze harder had gewerkt en harder had gestudeerd.

@sarah_teee8

punt 1 ## fyp ##essentiële werker ##doel

♬ origineel geluid – sarah_teee8

Die opmerkingen maakten sarah_teee8 gefrustreerd, dus reageerde ze ter verdediging.

Ik keek deze vrouw dood in haar ogen, zegt ze in de clip. Ik zei: 'Ik heb mijn diploma.'

Sarah_teee8 zegt dat de klant reageerde door te zeggen dat ze ook een hbo-opleiding heeft en dat ze $ 100.000 per jaar verdient.

Het argument maakte de TikToker duidelijk van streek, maar, zoals ze uitlegde in een vervolgvideo , haar probleem was niet met de onbeschofte opmerkingen van de klant. In plaats daarvan was ze het oneens met de overtuiging van de vrouw dat werken in de detailhandel automatisch betekende dat ze niet hard werkte.

Dat is het meest respectloze wat er is, zegt ze in de clip. Zonder deze mensen die deze planken vullen, je controleren, deze karren schoonmaken ... zou je nu niet eten.

@sarah_teee8

punt 2

♬ origineel geluid – sarah_teee8

TikTok-gebruikers leken onder de indruk van de inzichten van sarah_teee8, prezen haar in de commentaren en uitten hun verontwaardiging over het gedrag van de klant.

Doel is de beste, een gebruiker schreef . Hoe durft ze. Dus wat als ze [ook] een diploma heeft.

Het is classicisme. Ze denken dat ze beter zijn omdat hun baan lucratiever is, een ander schreef .

MEISJE PREDIKT! een ander heeft toegevoegd .

Als je dit verhaal leuk vond, bekijk dan het artikel van Getgrassroots over de voormalig Target-medewerker die de thee over haar beroemde klanten morste.