Supreme en Pat McGrath komen met een samenwerking op het gebied van lippenstift

Supreme en Pat McGrath komen met een samenwerking op het gebied van lippenstift

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Tegenwoordig is het niet genoeg dat een merk slechts één ding is. Yeezy verkoopt niet alleen schoenen, maar heeft ook een schoonheidshandelsmerk . Schoonheid YouTuber Jackie Aina heeft een zelfzorgbedrijf opgericht om haar eigen merk te begeleiden. En meest recentelijk, opperste heeft samengewerkt met Pat McGrath om een ​​nieuwe lipstick te creëren voor de herfst/winter 2020-collectie.

Als beauty-editor die van streetwear houdt, kan ik niet genoeg benadrukken hoe enthousiast deze samenwerking me maakt.Het gerucht dat Supreme een lipstick zou laten vallen, begon meer dan twee jaar geleden toen beautynieuws Instagram-account Trendmodus plaatste een foto van Supreme's zogenaamd in-the-works rode lippenstift . Het productmodel bevatte het Supreme-logo en geen indicatie van een samenwerking met een groot schoonheidsmerk. Schoonheidsenthousiastelingen vroegen zich begrijpelijkerwijs af of een merk dat geen banden had met de schoonheidsindustrie, daadwerkelijk een plons kon maken in een toch al verzadigde markt.

Twee jaar snel vooruit en het merk heeft zojuist een schoonheidssamenwerking aangekondigd met de legendarische visagist en schoonheidsondernemer Pat McGrath .

Bekijk dit bericht op Instagram

SUPREME OPENBARING ⚡⚡⚡ Supreme®/Pat McGrath Labs Lipstick: MatteTrance™ hypergepigmenteerde lippenstift in de tint 'SUPREME' exclusief ontwikkeld voor @SupremeNewYork Herfst/Winter 2020 — SCHRIJF JE IN OP PATMcGRATH.COM

Een bericht gedeeld door Pat McGrath (@patmcgrathreal) op 17 augustus 2020 om 4:52 uur PDT

Op dit moment omvat de samenwerking slechts één lipstick, een rode tint met de naam Supreme. Beschreven als een direct iconische felrode lippenstift op Pat McGrath's Instagram, bevat de lipstick de kenmerkende MatteTrance-formule van het make-upmerk en de kenmerkende tube met gouden lippen en het Supreme-logo op de verpakking.

Hoewel fans geduldig wachten op een prijs en een lanceringsdatum, weten we dat de lipstick alleen op de website van Supreme zal worden verkocht. De eerste druppel van de Fall/Winter 2020-collectie vindt ergens deze week plaats, dus deze lipstick kan sneller te koop zijn dan je denkt.

In de tussentijd zijn hier een paar van onze favoriete Pat McGrath-lipproducten die je nu kunt krijgen terwijl je geduldig wacht op de Supreme-druppel.

Winkel: Pat McGrath Labs Sublieme Perfection Concealer , $ 32

Krediet: Sephora

Winkel: Pat McGrath Mini MatteTrance Lipstick Trio , $ 25

Krediet: Sephora

Winkel: Pat McGrath Matte Trance Lipstick , $ 38

Krediet: Sephora

Als je dit bericht leuk vond, lees dan over grillz, een mondelinge geschiedenis van een vliegaccessoire .