'Spider-Man'-tickets gaan voor duizenden op eBay

'Spider-Man'-tickets gaan voor duizenden op eBay

De haast om te kopen Spider-Man: Geen weg naar huis kaartjes meerdere websites gecrasht - een norm voor de meeste Marvel-films - en nu wenden scalpers zich tot eBay om de tickets voor belachelijke prijzen door te verkopen.

Tickets voor de langverwachte film kwamen uit op 28 november en de volgende ochtend waren sites als AMC en Fandango weer in de lucht. Fandango heeft zelfs aangekondigd dat voorverkoop voor Spider Man wij zijn de beste de site had sindsdien gezien Avengers: Eindspel anno 2019.

Nu hebben scalpers geprofiteerd van de opwinding en verkopen tickets voor tienduizenden dollars op eBay door en fans zijn niet blij.Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Mark (@amazing_webheads)

Ik voel me een beetje gefrustreerd als ik weet hoeveel echte fans van het personage de eerste vertoningen van de film moeten missen omdat mensen onze liefde en passie voor deze franchise gebruiken om snel geld te verdienen. Andrés Bornacelli , een Spider-Man-cosplayer met meer dan 44.000 volgers Instagram , vertelde Getgrassroots.

Hoewel een behoorlijk deel van de lijsten voor vroege bezichtigingen op 16 december is, zijn een aantal dagen na de release. Dit ene bericht , verkoopt bijvoorbeeld twee IMAX-tickets voor een 11 p.m. te zien op 18 december voor $ 4.999 - een volledige dag nadat de film uitkomt.

Er zijn verkopers die redelijker zijn - deze gebruiker verkoopt twee tickets voor de allereerste vertoning in IMAX voor $ 152 en heeft op het moment van schrijven van dit artikel 34 bieders - maar het is nog steeds een astronomisch bedrag voor een film die in de bioscoop zal zijn voor ongeveer vier weken voordat ze beschikbaar zijn op streamingplatforms waar de meeste mensen al voor betalen.

Gebruikers van sociale media en Spider-Man-fans stonden versteld van de prijzen, wat de vraag oproept: wie is er precies bereid $ 152 te betalen voor een film?

Goede f****** heer mensen, het is letterlijk maar een film, één persoon commentaar gegeven op een Instagram-bericht.

Je zou gewoon... een week kunnen wachten om het te zien? een ander toegevoegd .

Wie zou bij zijn volle verstand zoveel betalen voor een kaartje in plaats van een dag of twee te wachten om een ​​andere showtime te krijgen? iemand vroeg .

Er is een kleine zilveren voering voor fans - het is duidelijk dat de interesse in Spider-Man terug is.

Ik vind het wel leuk om zoveel universeel enthousiasme te zien rond een personage waar ik dol op ben, legde Bornacelli uit. Er waren een paar jaar waarin de algemene belangstelling voor de Spider-Man-films echt leek af te nemen, dus als ik zie dat het zijn plaats terugkrijgt als de toonaangevende Marvel-franchise, ben ik er trots op een fan te zijn, en scalpers die in staat zijn om een ​​markt rond de hype te creëren want de film bewijst volledig dat zijn populariteit terug aan het stijgen is.

Om toe te voegen aan het drama, AMC ook bekend gemaakt op 28 november dat de eerste 86.000 AMC-leden die tickets hadden gereserveerd voor de vertoning van 16 december van Spider Man zou ook een milieuvriendelijke Spider-Man NFT krijgen. Met hoe opgewonden mensen waren om de film te zien, en het precedent dat is geschapen door eerdere Marvel-films die de AMC-site crashten, is het onduidelijk of de NFT enige invloed had op de verkoop.

De nadruk van AMC op milieuvriendelijkheid komt naarmate meer en meer mensen beseffen hoe: NFT's hebben veel energie nodig te behouden, waarbij een enorme hoeveelheid broeikasgassen vrijkomt.