Koop nu deze bestverkochte Fitbit op Amazon voor minder dan $ 100

Koop nu deze bestverkochte Fitbit op Amazon voor minder dan $ 100

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Sinds Fitbits in 2009 op het toneel verscheen, zijn ze de go-to-gezondheidstracker voor veel die-hard sporters en fitnessliefhebbers. Zelfs de occasionele sportschoolbezoeker gebruikt het graag om hun dagelijkse fysieke activiteit te controleren. En dankzij Amazone , je kunt er een scoren voor minder dan $ 100.

Op dit moment, de Fitness Fitbit Charge 3 Fitness Activity Tracker is te koop voor $ 50 korting, wat een van de laagste prijspunten is die we tot nu toe hebben gezien. Om nog maar te zwijgen, het wordt ook vermeld als de bestverkochte activity fitness-tracker op Amazon.Dus wat doet de Charge 3 precies? Welnu, een van de meest opvallende kenmerken is dat het 24/7 hartslagmeting heeft, wat handig is voor het rapporteren van verbrande calorieën gedurende de dag en het optimaliseren van je trainingen. Als bonus kan de batterijduur tot zeven dagen duren, volgens de Productomschrijving .

Winkel: Fitbit Charge 3 Fitness Activity Tracker , $ 98,55 (oorspronkelijk $ 149,95)

Krediet: Amazon

Aan de fitnesskant van de dingen, de 3 opladen wordt geleverd met meer dan 15 op doelen gebaseerde trainingsmodi, waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen, yoga en meer. U kunt dus realtime gezondheidsstatistieken en inzichten ontvangen tijdens trainingen. Als je onder de douche wilt springen of een snelle duik in het zwembad wilt nemen, is het apparaat bovendien waterbestendig tot 50 meter.

En net als het ontwerp van veel smartwatches, is de Charge 3 een touchscreen en kan hij synchroniseren met de meeste smartphones (met name iOS en Android). Bovendien kun je slaappatronen volgen en het apparaat zelfs als stopwatch gebruiken tijdens je gymsessies.

Hoewel het niet wordt geleverd met een stand-alone GPS zoals veel van de Apple Horloges , dat lijkt voor veel Amazon-shoppers geen dealbreaker te zijn.

één recensent lyrisch over zijn perfecte formaat en positief vergeleken met Fibit's veel duurdere Ionic- en Versa-modellen.

De Charge 3 heeft de perfecte maat en geeft me alle inzichten die ik nodig heb over mijn dagelijkse activiteiten, inclusief hoe goed ik slaap (wat gewoon geweldig is trouwens), ze schreef . Dus voor de helft van de prijs van de Ionic/Versa geeft de Charge 3 me alles wat ik nodig heb/wil.

Nog een shopper aangeprezen het als een betrouwbaar apparaat voor hun zorgen.

Ik heb in het verleden goedkopere fitness-trackers gebruikt en was altijd teleurgesteld in de nauwkeurigheid en app-functies - maar Fitbit heeft al mijn zorgen [opgelost] met de Charge 3, de recensent schreef .

Als je dit verhaal leuk vond, vind je het misschien leuk om te lezen hoe je dit kunt doen thuis in het zweet werken met Obe Fitness .