Het aantal zoekopdrachten naar de New Balance-sneakers van Kaia Gerber is omhooggeschoten: dit is waarom:

Het aantal zoekopdrachten naar de New Balance-sneakers van Kaia Gerber is omhooggeschoten: dit is waarom:

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Op zoek naar een nieuw paar sneakers om je van je thuisworkouts naar sociale afstandswandelingen te brengen? We hebben je gedekt.

Nu de eerste paar maanden van 2020 ten einde lopen, biedt het wereldwijde modezoekplatform Wens gerangschikt op de meest buzzy producten die de afgelopen vier maanden voor opschudding hebben gezorgd. Lyst verzamelt zijn gegevens door het winkelgedrag van meer dan 9 miljoen shoppers per maand te analyseren en de zoek-, browse- en kooppatronen van gebruikers in 12.000 ontwerpers en online winkels te sorteren. Het bedrijf houdt ook rekening met zoekgegevens van Google, conversieratio's en verkopen, evenals merk- en productvermeldingen op sociale media en engagementstatistieken over de hele wereld.Mode-insiders zouden niet verbaasd zijn om te horen dat Bottega Veneta's gewatteerde cassettetas stond bovenaan de lijst van meest populaire modeproducten in het eerste kwartaal van 2020. Het valt niet te ontkennen dat Danielle Lee's nieuwe collecties voor het historische modehuis de industrie stormenderhand hebben veroverd. Een verrassende toevoeging aan de lijst is echter: New Balance's 993 sneakers.

hoe te winnen bij een klauwmachine?

New Balance-sneakers komen voor het eerst op de lijst met populairste producten voor dames op de 7e plaats ... zoekopdrachten naar de 993 hardloopschoenen van het merk piekten in februari, de rapport zegt . Lyst heeft de publieke belangstelling van het merk gecrediteerd na het succes van twee samenwerkingen: de eerste met het in New York gevestigde merk Aimé Leon Dore en de tweede met Reformation.

Winkel: New Balance's 993 sneaker , $ 174,99

Krediet: Nieuw Saldo

In het laatste kwartaal van 2019 is de vraag naar New Balance-sneakers wereldwijd gegroeid, zowel in termen van zoekopdrachten als verkopen, meldde Lyst. Met aanbevelingen van onder meer Kate Middleton, Rihanna en model Kaia Gerber is het aantal paginaweergaven voor het merk kwartaal-op-kwartaal met 41% gestegen.

glas water op het hoofd tegen hoofdpijn

Krediet: Getty Images

De sneakers worden omschreven als superieur comfort en klassieke stijl en zijn verkrijgbaar in zowel dames- als herenuitvoeringen. Er is ook een selectie van breedte-opties, afhankelijk van of je smalle of brede voeten hebt. De iconische sneaker is enorm geëvolueerd sinds hij meer dan tien jaar geleden voor het eerst werd gelanceerd. De cult-aanhang blijft echter hetzelfde.

Een shopper legde uit dat ik al vele jaren blij ben met NB. Mijn laatste model was 990 en ik droeg ze uit. Deze nieuwe zijn even comfortabel en ik raad ze graag aan.

Het voorbehoud? Klanten zijn geen fan van het prijskaartje van $ 175. Ik had deze schoenen toen ik op de middelbare school zat en ik wilde een nieuw paar kopen. Maar de prijs is zeker veel te veel voor deze schoenen a recensie gelezen.

En we zijn het eens. Dus vooruit, we hebben de best verkochte New Balance-sneakers op internet verzameld die de bank niet kapot maken. Van enkele van de meest vertrouwde retailers waar we van houden, staan ​​we achter deze negen stijlen die allemaal budgetvriendelijk zijn.

Winkel: New Balance lichtgewicht hardloopschoen voor dames , $ 59,99

Krediet: DSW

Winkel: New Balance Fresh Foam hardloopschoen voor heren, $ 69,99

Krediet: DSW

waar staat iykyk voor in tekst

Winkel: New Balance 574′ damessneaker, $ 79,95

Krediet: Nordstrom

Winkel: New Balance 997H-sneaker voor dames $ 89,95

Krediet: Nordstrom

Winkel: New Balance Heren Numeriek 425 , $ 69,95

Krediet: Zappos

Winkel: New Balance 520 Comfortride-hardloopschoen voor dames , $ 59,99

Krediet: DSW

beste gezichtsserum op amazon

Winkel: New Balance Fresh Foam 1080v9 hardloopschoen voor dames , $ 99,96 (Origineel $ 149,95)

Krediet: Nordstrom

Winkel: New Balance 520 hardloopschoen voor dames , $ 59,99

Krediet: DSW

Krediet: Getty Images

Krediet: Getty Images

Als je dit artikel leuk vond, kun je dat ook shop onze favoriete kledingaanbiedingen bij Nordstrom.